Army jakker er sæsonens trend –  køb militær jakker online

Army jakker er sæsonens trend – køb militær jakker online

Army jakker til kvinder er en af tidens største trends. Camuflage jakkerne ses tydeligt i gadebilledet og på de mange runways hos de store modehuse.

army jakke

>Se masser af fede armyjakker her<

 Om man vil gennemsøge genbrugsbutikkerne eller er villig til at betale for en designer army jakke, er op til den enkelte – men én ting er stensikkert: Army jakker til kvinder er årets trend og er et ”must” i enhver modebevidst klædeskab.

Gå i ét med den urbane modeverden i en camuflage jakke

Nogle mener, at Army jakker er forbeholdt ”hipsters”, der mest af alt forsøger at provokere igennem deres tøjstil. Dette er dog på ingen måde rigtigt, ganske vist giver en camouflage jakke et anderledes ”twist” til din stil – men ikke på en negative måde – tværtimod på en ung og frisk og übertrendy måde. Hvis du går efter den klassiske vintage model, skal du gå efter en woodland jakke, det er er den de amerikanske GI’s bar i 70erne. Den kan dog efterhånden være yderst vanskelig at opdrive.

Vintagejakkerne er primært fremstillet i materialer såsom bomuld og jersey. Kombiner dem med et par skinny jeans og et par fede sneakers fra Converse eller New Balance, Militær jakkerne fås dog også i mere praktiske udgaver eksempelvis lavet i softshell, eller som vinterjakker.

Køb army jakke til damer online!

Hvis du ikke orker at gå på genbrugsjagt, kan du med fordel købe en highstreet model online. Flere online shops er hoppet med på bølgen, og sælger de hippe army jakker. Her finder du ofte et bredt udvalg af camuflage jakker til både mænd og kvinder, både udformet som efterårs- og overgangsjakker, men også militær jakker der kan holde dig varm i vinterkulden.

>Se masser af fede armyjakker her<

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post