Du Milde kjoler på tilbud og udsalg

Du Milde kjoler på tilbud og udsalg

Du Milde er et dansk brand, der designer og fremstiller kjoler og tøj til kvinder i meget høj kvalitet. Alt tøjet fremstilles i Europa og det tale om absolut topkvalitet, med fokus på små coole detaljer.På alle Du Milde kjolerne er der en lille detalje, eller et lille stykke håndværk om man vil altid-  det kan være en hæklet lomme eller en blomst. Alle detaljerne på Du Milde kjolerne er håndlavede. Detaljerne giver hver enkelt kjole et unikt præg.

>Se flere kjoler fra Du Milde lige her<

Du-Milde-Kjoler Du Milde Kjoler

Der udover har Du Milde truffet et bevidst valg af der ikke laves ret mange eksemplarer af hver enkelt design, hver af modellerne har fantasifulde navne som eksempelvis  Miss Soffi Sunshine, Roses for Rosanna og Uni Ursula for blot at nævne nogle få. Når du køber en Du Milde kjole har du derfor en helt unik kjole. Idéen om at skabe unikke designs er netop en af virksomhedens kærneværdier.

Du Milde kjoler rammer trenden inden for sommerkjoler spot on!

Sommermoden i 2012 har fokus på de stærke farver og mønstre og blomsterprints. Samatid har det 70er inspirerede look med plateausko, birkenstock sandaler og buksedragter fået et kæmpecomeback denne sommer. Du Mildekjolerne passer som i fod i hose på denne trend, Du milde kjolerne henter i den grad inspiration hos 70′ ernes farverige mode både når det gælder kjolernes designs og detaljer.

Hvor kan du købe billige Du Milde kjoler på tilbud og udsalg?

Når du køber en Du Milde kjole får du er et helt unikt design produkt af høj kvalitet, derfor skal du også forberede dig på at kjolerne ikke er helt billige. Kjolerne koster typisk mellem 1000 og 1200 kr. På webshoppen LaCarla.dk finder du et stort udvalg af Du Milde Kjoler, her er også en rækker modeller på tilbud.

>Se flere kjoler fra Du Milde lige her<

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post