Landsholdstrøjer til EM i fodbold 2012 – med på EM moden

Gå direkte til tilbud på landsholdstrøjer>>

Landsholdstrøjer er som regel ikke noget man forbinder med modetøj. Men i de 3 uger hvor der er EM er landsholdstrøjen i hvertfald topmoderne og selv personer, der ellers ikke er interesserede i fodbold køber gerne en landsholdstrøje for at støtte de danske drenge. Har du en kæreste eller mand du gerne vil forkæle lidt ekstra, er en landsholdstrøje en oplagt gave idé, som enhver mand vil sætte stor pris på.

Den danske andsholdstrøje for 2012

De danske drenge spiller i år i en landsholdstrøje som giver minder tilbage til EM i fodbold i 2012, den har samme design med en lille krave. Mens landsholdstrøjen fra 1992 primært var hvid er trøjen i år dog mest rød. Om den nye landsholdstrøje opnår samme kultstatus som de gamle trøjer fra 1984, 1986 og 1992 afhænger nok af hvordan de danske drenge klarer sig ved euro 2012. Her ser det rigtigt svært ud, Danmark er havnet i en ren dynamitpulje med Holland, Tyskland og Portugal. Så der skal nok et mirakel til ligesom i 92 for at Danmark kommer videre i turneringen og vi igen kan råbe HUTELIHUT!!!!

Tjeck de klassiske retro landsholdstrøjer

De gamle klassiske landsholdstrøjer er netop blevet genudgivet igen. De er stadig rigtig fede og vækker for mange minder tilbage til den gang holdet bestod af Preben Elkjær, Michael Laudrup, Allan Simonsen, Søren Lerby og alle de andre dynamit drenge. De gamle  danske landsholdstrøjer holder stadig og har en retro coolness over sig.

Klik her for at gå til retro landsholdstrøjer>>

Hvor kan du købe billige landsholdstrøjer?

Er du på udkig efter billige danske landsholdstrøjer, kan den aktuelle danske landsholdstrøje allerede nu fås på tilbud, den er allerede sat mere end 100 kr. ned til 440 kr. med dag til dag levering, så du kan sagtens nå at få trøjen til de indledende kampe. De gamle retro landsholdstrøjer koster derimod kun 270 kr. på Smartguy.dk. Se mere gear og lir fra EM her.

Gå direkte til tilbud på landsholdstrøjer>>

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post