5 gaver til manden i dit liv

5 gaver til manden i dit liv

Efteråret har taget overhånd, og vi bevæger snart ind i vintersæsonen med dets mange fester, kolde temperatur og det uendelig julegaveræs. Når du har mange familiemedlemmer på din gaveliste, kan det være svært at finde inspiration til gaver, specielt når det kommer til din mandlige partner.

Derfor har vi fundet fem slags gaver, som du kan give til manden i dit liv.

1. En bog om cocktails og drinksudstyr

I stedet for at købe en flaske whisky eller gin, kan du give din kæreste en bog med opskrifter på forskellige drinks. På den måde kan du inspirere ham til at udforske nye cocktails hvor der også er nogen du kan lide.

En god tilføjelse til sådan en bog ville være udstyr til at lave de forskellige drinks, så han har mulighed for at udfordre sig selv og blive bartenderen i hjemmet.

2. En varm sweater

Vintersæsonen betyder kulde, og kulde betyder at man skal klæde dig på i lag. Det er derfor perfekt at give din mand eller kæreste en varm sweater i lækker kvalitet.

Du skal kigge efter materialer som merino, alpaca uld og cashmere, der isolerer for kulden og er gode som lag over skjorten. Sweateren kan bruges på arbejde og i hverdagen og findes i så mange typer, at du helt sikkert kan finde en, der passer til din kæreste.

3. Flotte blazere

En blazer er en opgradering af enhver mands garderobe, og du bør også overveje den som julegave til din kæreste. Det er en blød gave, som han bliver glad for, da den kan bruges som lag over hans outfit og altid sætter et klassisk præg på hans tøj.

Desuden kan blazeren bruges både til fest, arbejde og hverdag, for der findes så mange forskellige slags at du sagtens kan give en festlig version i velour eller en som er vævet i uldmateriale.

Blazeren ligger normalt i den lidt højere prisklasse, men der er heldigvis hjælp at hente i de mange juletilbud, som efterhånden kommer frem. Du kan allerede finde dem online som for eksempel en Boozt rabatkode, der kan skabe lidt rum i budgettet til dine andre gaver.

4. Spil til spillekonsoller

Er din partner en af de mange, som har en Playstation 4 eller Xbox i hjemmet? Så har du et bredt udvalg af spil, som du kan give ham – og dermed også lidt kontrol over, om du skal høre på zombier eller tilskuerråd.

Det kan være, at din kæreste elsker alt der har med fodbold at gøre. I så fald kan du give ham en lang af række FIFA spil. Ellers kan det være inspirerende at give spil med en historie som det nye Spiderman spil til Playstation, hvor historien, grafikken og gode effekter gør gaven til en vinder for både dig og din kæreste.

5. Grooming kits og hudpleje

Flere og flere mænd er begyndt at gå op i ordentlig grooming, og der kan du lade dig inspirere til julegaven til ham. Der findes grooming kits af flere slags, og du kan let bestille dem hjem hvis der er et specifikt kit du falder for.

Hos Made4men finder du et kæmpe udvalg af kits og produkter til grooming, hvor du kan lade dig inspirere. Hvis din mand eller kæreste har et skæg, kunne du give ham produkter, der får skægget til at se rent og velplejet ud.

Desuden er en elektrisk trimmer en god gave til at vedligeholde skægvæksten, hvad enten han foretrækker at holde det langt eller heller vil være foruden.

Share This Post