5 nemme ting du kan gøre for at holde håret smukt

5 nemme ting du kan gøre for at holde håret smukt

Hver dag er der piger, der kæmper med at få frisuren til at være, som de gerne vil have den. Alle piger drømmer nok om at have smukt hår hver eneste dag, men det kan man ikke få, hvis man ikke gør en aktiv indsats for det. Dog er det ikke så svært, som det måske lyder, og ved at følge disse fem nemme trin, er du allerede godt på vej til at opretholde dit smukke hår.

Portrait of woman washing hair

1. Husk at vaske dit hår ofte – især hvis det nemt bliver fedtet

Først og fremmest er det en rigtig god ide at vaske håret ofte. Der er mange piger, der af naturlige årsager nemt får fedtet hår, og hvis det er tilfældet, så er det en god ide at vaske det hver eneste dag, hvis du gerne vil holde det ved lige. Så ofte behøver du dog ikke vaske det, hvis det som udgangspunkt er ret tørt. Så kan en hårvask hver anden eller tredje dag måske være et bedre alternativ for dig og dit hår.

2. Spis sundt

Dernæst er det en rigtig god ide at spise sundt. For mange af de vitaminer og næringsstoffer, som vi dagligt indtager, ender jo rundt i hele kroppen. Også i håret. Og hvis du ikke får nok med sund kost, så kommer dit hår også til at tage skade af det. Så væk med de typiske aftensnacks, som vi alle sammen har en tendens til at snaske i lidt for meget.
Det er også blevet cool og trendy at spise sundt mad, hvilket blandt andet kan ses på antallet af sunde cafeer og restauranter, som popper op over det hele. Så inviter en veninde på en hyggelig tøsetur engang imellem og nyd et sundt og lækkert måltid. Det har både dit humør, din krop og dit hår godt af.

3. Brug hårprodukter med kvalitet

Dit hår skal være friskt, levende og smukt. Og det kommer du ikke til at få, hvis du ikke bruger ordentlige produkter på badeværelset.
Selvom det kan virke som mange penge at kaste efter hårprodukter, så er der ingen tvivl om, at du ved at gå efter mærker som eksempelvis Paul Mitchell, langt nemmere vil kunne opretholde den naturlige balance og få den ekstra glans i dit hår, som du sikkert har længtes efter i lang tid.
Dit hår skal have kvalitet. Så lad nu vær med at gå ned og købe den absolut billigste, bare fordi du mener, du hellere må spare. Køber du dårlig kvalitet til dit hår, så er det også det, du kan forvente som resultat.

Cutting hair at the beauty salon4. Klip det regelmæssigt

Det kan også være en rigtig god ide at få sit hår klippet regelmæssigt. Nu hvor du også skal i gang med at købe kvalitets hårprodukter, så er det ikke sikkert, du føler, at der også er plads på kontoen til også at smutte til frisøren hver anden tirsdag.
Men sørg bare for at få det klippet i hvert fald et par gange om året. Og så svært bør det heller ikke være at finde et par hundrede kroner hver tredje måned. Igen skal du huske på, at det er for dit hårs bedste. Jo længere det får lov til at såt til, jo langsommere vokser det også, og jo mere usundt bliver det. Så få det klippet jævnligt.
Du kan jo eventuelt overveje at få en veninde, mor eller faster til at gøre det, hvis du skulle være så heldig, at en af dem har en frisørbaggrund. Det kan også være, der er en af dine veninder, der har en mor, som er frisør. Og så er det jo bare med at spørge. På den måde vil du, hvis ikke få det gratis, så i hvert fald få det til en langt billigere pris end hos frisøren.

5. Undgå for meget varme

Sidst, men ikke mindst, så er det også utrolig vigtigt, at du ikke udsætter dit hår for alt for meget varme. Er du hooked på at bruge krølle- eller glattejern, så er et en god ide at sætte dig lidt ind, hvordan du bruger det ordentligt, så du ikke får brugt det forkert eller for meget.
For dit hår kommer nemlig til at tage skade, hvis det bliver varmet ved for høje temperaturer i for lang tid. Hvis du gerne vil have den bedste vejledning til, hvordan du krøller og glatter dit hår uden at skade det, så kan det være en god ide at tage en snak med din frisør, næste gang du kommer forbi hende. Hun vil med glæde hjælpe dig godt på vej til at bruge dit udstyr korrekt, så vær ikke bange for at stille hende dine spørgsmål.
Sørger du for at gøre disse fem ting, så er du godt på vej til at få et langt sundere, stærkere og smukkere hår, som du kun har fortjent.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post