5 tips til den stilfulde mand

5 tips til den stilfulde mand

Det er ikke så nemt som mand at finde rundt i de mange forskellige råd, der hersker indenfor modeverdenen. Hvor vi før i tiden havde et meget mindre bevægerum, er mulighederne indenfor mode nærmest uendelige.

Det er selvfølgelig en god nyhed for de mænd, der har styr på moden, men det er til gengæld besværligt for de mænd, der egentlig bare gerne vil se godt ud uden at tænke så meget over det – og dem er der mange af! Det kan dog sagtens lade sig gøre – og vi guider dig!

pexels-photo-247917

Brug klassisk tøj

Det kræver et stort arbejde hele tiden at holde sig opdateret med, hvad der er på mode lige netop nu, og når man endelig har fundet ud af det, ændrer det sig. Hvis du heller ikke vil bruge din fritid på at kigge i modemagasiner, kan du bruge et meget simpelt trick.

Vælg noget tøj der simpelthen ikke går af moden. Sådan noget er der nemlig. På den måde skal du simpelthen bare researche en gang for derefter at have en stilart i mange år. Det kan for eksempel være læderjakken. Hvis du investerer i en god læderjakke, har du et stykke tøj til rigtig, rigtig mange år. En læderjakke vil nemlig aldrig gå af mode.

Hold dig til de samme mærker

I stedet for at fokusere på de enkelte stykker tøj, bør du fokusere på mærkerne. Ved at finde de rigtige mærker til dig, er shoppingen fremover meget simplificeret.

Det kan for eksempel være Samsøe Samsøe. Samsøe Samsøe er den perfekte kombination mellem at være et klassisk mærke, men stadig at føle med i tiden. Derudover har de som regel nogle ekspedienter, der kan hjælpe dig, hvis det kniber med at vælge.

Hold dig soigneret

Det kræver ikke det store at holde dit skæg plejet og din hud fugtig og lækker. Mange undlader helt at gøre det, da de ikke føler det er mandigt, men det er simpelthen et levn fra oldtiden at synes det. Ligesom man gerne vil at sin kvinde skal gå op i udseendet, vil kvinden da også gerne have, at du går op i dit.

Det tager ikke noget af din mandighed at smøre lidt ansigtscreme på om morgenen, og fugte din hænder efter du har brugt sæbe.

Shop online

Der er selvfølgelig enkelte, der synes det er vildt underholdende at trave op og ned ad gader og ind og ud af butikker, men de fleste mænd synes nu ikke det er specielt interessant. Derfor undlader vi helt at shoppe. For at det skal være interessant for os, skal det være hurtigt overstået og være effektivt.

Det kan det være, hvis du shopper online. Når du gør det på den måde, er du sikker på de forskellige butikker har, hvad du leder efter, og at det ikke tager meget mere end 10 minutter. Perfekt for de fleste mænd

Tilkobl en tøjrådgiver

Dette er simpelthen den sidste, men også den mest effektive løsning. Ved at tilkoble en personlig tøjrådgivning, er du sikret en god stil, og at din garderobe på sin vis hænger sammen.

Det kan jo sagtens være, at det tøj, du køber, i sig selv hænger sammen, men at der bare ikke er en rød tråd. En personlig tøjrådgiver sikrer dig, at dette ikke bliver tilfældet. Derudover vil rådgiveren tage høje for, hvilken type du er. Det er ikke alle alt, der klæder alle, men det kan være svært selv at erkende, hvilken type du er.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post