Find den helt rigtige gave til din ven eller veninde – eller til dig selv

Find den helt rigtige gave til din ven eller veninde – eller til dig selv

Det er ikke sjældent, at man står i den situation, at man skal købe en gave til en god ven eller veninde, og at man synes, at den person er endnu en af dem, der praktisk talt har alt. Hvad gør man så? Det er en god rettesnor at købe noget, man selv ville blive glad for. Og der er jo mange ting, man ville blive glad for, selv man ikke lige nødvendigvis har brug for den.

Gå efter noget klassisk. Uanset om det er et stykke tøj eller accessories eller om det er en ting til din ven eller venindes hjem. God stil går aldrig af mode, så hvis du finder noget, der er klassisk og godt design, så skal gaven nok falde i god jord.

Her får du nogle gaveidéer, som kan hjælpe dig til dit næste gaveindkøb. Og idéerne er også gode, hvis du synes, at du har arbejdet hårdt eller sovet skidt og har brug for lidt selvforkælelse.

Med et smykke går man aldrig galt i byen

Smykker kan man aldrig få for mange af. Et smukt smykke kan bruges til at variere din garderobe med, og det helt rigtige smykke kan ændre din påklædning fra hverdag til fest.

Dansk smykkedesign er blandt de mest klassiske og stilsikre smykkedesignere, og der er rigtig meget at vælge imellem. Et godt bud er Pernille Corydons smykker, hvor du kan finde nogle rigtig fine bud både i øreringe, fingerringe, halskæder og armbånd, hvor der er lidt for enhver smag og til enhver lejlighed. Både til veninden og til dig selv.

Blandt Pernille Corydons smykker finder du både nogle helt enkle ting og nogle mere opmærksomhedskrævende ting, og variationen i materialer er også stor. Derfor vil der helt sikkert være et smykke, der passer til lige netop din bedste veninde.

Gå på nettet og få på en nem og hurtig måde overblik over smykkerne. Find udvalget fra Pernille Corydon her.

En smuk lampe er en lys gaveidé

Hvis du enten synes, at du altid giver smykker i gave, eller du bare ved, at der skal noget andet til at glæde den, du er på gavejagt til, så er rådet stadig at gå efter godt design.

Det er tydeligt rundt omkring i de danske hjem, at folk går mere og mere op i indretningen af deres hjem, og at alle prøver at skabe et hjem, der på én gang er god stil og meget personligt, så det passer til deres livsstil og udtrykker noget om, hvem de er. Med til god indretning hører brugen af lamper og lyssætning, og jo flere lamper man har, jo mere kan man variere lyset i sit hjem.

En rigtig god gaveidé er at købe en lampe. Det kan være en bordlampe eller en standerlampe afhængig af dit gavebudget og modtageren af gaven, men igen er det vigtigt, at det er en lampe, der er skabt i gode materialer og godt design. Nogle af de store danske klassikere er virkelig kommet frem i lyset gennem de senere år, også blandt de yngre generationer. Alle kender Arne Jakobsen, Piet Hein og Verner Panton, og hvis I er flere, der går sammen om en særlig gave, så er der blandt deres klassikere nogle gaveidéer ud over det sædvanlige, som helt sikkert vil skabe glade hos modtageren. De danske design fornægter sig ikke, og de enkle og stilrene lamper vil passe ind alle steder. Find et bredt udvalg af lamper her.

Share This Post