Find konfirmationskjoler til foråret 2019

Find konfirmationskjoler til foråret 2019

Foråret er snart over os og med foråret kommer konfirmationstiden. Mange skal konfirmeres i foråret 2018, og for piger betyder det tit at finde en konfirmationskjole til lejligheden. For mange unge piger er det første gang de får en stor fest, så det er vigtigt at finde konfirmationskjolen, der passer til den enkelte konfirmand. Med hver konfirmationssæson kommer der er en række trends, der står særdeles stærkt. Her får du en guide og et overblik over, hvordan konfirmationskjolen skal se ud i foråret 2018.

 

Blonder på ærmet

En af de trends man ser mange steder i modebilledet og som har smittet konfirmationsmoden er blonder på ærmerne. Et par lange ærmer med blonder giver konfirmationskjolen et feminint præg, der også passer til konfirmandens alder. Blondeærmerne passer også til årstiden, hvor det stadig kan være lidt køligt om morgenen, når konfirmationen finder sted, samtidig med, at det ikke bliver for varmt op ad dagen. De lange ærmer er noget der går igen inden for konfirmationsmoden i sæsonen 2018, og man kan også vælge lange ærmer i et gennemsigtigt stof, hvis konfirmanden ikke har lyst til blonder på ærmet.

 

Et bånd i taljen

Inden for konfirmationskjoler i denne sæson kan man se, at mange kjoler er blevet ekstra pyntet med et bånd eller et bælte i taljen. Kan man godt lide at bryde kjolens hvide farve, kan man vælge at binde et silkebånd i taljen i en farve, man kan lide. Man kan for eksempel vælge et silkebånd i en støvet lilla eller blå farve, der passer godt til kjolen og til lejligheden. Man kan også vælge et lille bælte til taljen, der også bringer noget personligt til kjolen. Man kan vælge et bælte med sten eller perler, der tilføjer noget feminint til kjolen. Et feminint bælte kan være et godt tilbehør, hvis man har en enkel konfirmationskjole og gerne vil gøre den mere festlig.

 

Hvordan skal skørtet være på konfirmationskjolen?

 Med hensyn til skørtet på konfirmationskjolen er der i sæsonen 2018 nærmest frit spil alt efter hvilken stil konfirmanden ønsker. På catwalken ser man både det smalle skørt, der sidder stramt og det større skrud med flere lag, der er mere prinsesseagtig. Man kan også vælge det mere løse skørt, der giver kjolen et afslappet præg, hvor konfirmanden kan bevæge sig frit.

 

Share This Post