Et hjem i din stil

Et hjem i din stil

Det er ikke kun dit tøj, som afspejler din stil. Det gælder også din boligs stil, som du kan præge, som du har lyst til. Populært er den minimalistiske stil, som mange danskere har indrettet deres hjem efter. Vi bringer her nogle gode råd i forbindelse med at opnå stilen.

Projekt bolig

Først og fremmest skal du have en bolig, hvor du kan implementere din stil. Lejer man en bolig, er der forskellige regler, man skal være opmærksom på i forhold til forskellige udlejere. Muligvis gælder der regler i forhold til maling, osv., som man bør have styr på, før man giver sig i kast med projekter, som kan snuppe ens depositum.
Ønsker man at købe bolig, har man frie tøjler i forhold til indretning. Der lægger mange overvejelser til grund for et boligkøb. Derfor bør man tale med ejendomsmægler i Odense, København eller hvor end man ønsker at flytte hen. Det er en stor beslutning at købe bolig, og derfor er det godt med eksperthjælp, når man er på udkig efter sit nye hjem. Desuden kan ejendomsmæglere også nemt hjælpe med specifikke ønsker og præferencer, som man selv har svært ved at finde frem til ved forskellige boliger.

Istandsæt boligen

Når man har en bolig, kan man indrette den, som man lyster. Har man muligheden for at istandsætte boligen fra bunden, er det optimalt for forfølgelsen af den minimalistiske stil. Skal man lægge nyt gulv, kan dette have stor betydning for helhedsindtrykket. Den minimalistiske stil kræver enkelthed og blanke overflader, hvor man med fordel kan bruge lyst træ til gulvet. Ønsker man ikke træ i badeværelse og køkken, kan man benytte sig af store blanke marmorfliser. Det følger fortsat den minimalistiske stil, men fremfor det naturlige element, man får frem ved træelementerne, medfører marmor noget eksklusivt.

Vægge og vinduer

Væggene skal helst ikke bære præg af for mange detaljer, og hænger man noget op på væggene, bør det være som led i et tema, man kører over hele boligen. På denne måde sørger man for, at der ikke sker for meget på én gang, men at man derimod holder sig til den minimalistiske stil. Væggene i sig selv, uden pynt, bør heller ikke være malet i skrappe farver. Derimod bør man male sine vægge i dæmpede neutrale farver, hvortil man kan få maling fra Malgodt.dk. De neutrale farver vil støtte op om helhedsindtrykket, der skal føre til den minimalistiske stil.
Udover gulvet og væggene, kan stilen også grundlægges via vinduerne. Her bør man vælge store, enkle vinduer til sin bolig, da de giver luft og liv til rummet. For yderligere luft og liv i rummet, kan et par store spejle i boligen medføre næsten samme effekt som store vinduer kan.

Køber man ny bolig, har man den fordel, at man kan istandsætte den til at passe til ens personlige stil helt fra bunden. Dermed kan man designe alt fra gulv til vægge og vinduer i minimalismens ånd. Ydermere bør man med vægpynt holde sig til ét tema i lejligheden, så man ikke får for mange nips og tilbehør, men derimod tilpasser sig den minimalistiske tankegang.

Share This Post