Hverdagsluksus er også for dig

Hverdagsluksus er også for dig

Dit hjem er rammen om hele dit liv, og selvom din månedsløn ikke rækker til lange rejser og en villa spækket med designervarer, kan du sagtens få en følelse af at leve i luksus – lige dér i din egen stue. Det handler om få, velvalgte items, som forvandler de velkendte omgivelser til en eksklusiv oplevelse, du altid glæder dig til at komme hjem til.

 modetrends - hay

Dansk design holder stadig

Hvis du går efter enkelt, stilfuldt design af høj kvalitet, kan du næsten ikke gå galt i byen. Derfor bør du kigge efter dansk design, som er skabt til den nordiske stil med afdæmpede farver og rene linjer. Af samme grund passer det ind i de fleste danske hjem, og de danske mærker kan ofte sættes sammen på kryds og tværs, så du får et helt unikt hjem.

Kig for eksempel ved Livingshop.dk, hvor du finder et stort udvalg af dansk design i alle prisklasser og til alle typer hjem. Er dit budget lidt skrabet, kommer du langt med et par items fra Hay, men har du råd til at slå dig løs, er mulighederne næsten uendelige.

Pas på farverne

I disse år er guld og pudderfarver det helt store, og du behøver kun at tilføje få, velvalgte detaljer i din indretning for at få en stor effekt. Et stilleben på skænken, et par puder i sofaen eller et lille bord i hjørnet er alle små ændringer, som kan live op og give et helt andet indtryk af rummet. Jo mere enkel, du holder din indretning, jo mere opmærksomhed får de enkelte elementer også – det er i den grad sandt, at less is more.

Hvis du vælger at bruge guld i din indretning, skal du dog overveje, om det passer med de andre farver i rummet. Du risikerer nemlig, at rummet virker rodet, hvis du sætter guld sammen med stærke farver, så gå efter hvid, grå og puddernuancer, når du indretter.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post