Det er moderne at slappe af – gør det med stil

Det er moderne at slappe af – gør det med stil

Diverse apps med fokus på at slappe af og finde ro bliver mere og mere downloadet. Som en del af tendensen er der blandt andet apps med forskellige lyde, der er designet til at skabe indre afkobling samt forskellige apps, hvor mindfulness er i centrum, hvor en ”vært” taler til os. Fælles for dem alle er, at de beder os om at sætte os godt til rette. Dette kan nogle gange være lidt svært, fordi vi finder os selv med en uro i kroppen.

Find den rette lænestol til at slappe af i

Der findes heldigvis mange gode muligheder for at slappe af, men med den rigtige stol, der indbyder til ro, kan det være lettere at slappe af. Pernilla stol er designet til af Bruno Mathsson, og er et eksempel på en lænestol, der er lavet til at give dig den rette støtte og komfort. Lænestolen består af to dele, hvoraf den ene er selve lænestolen, og den anden er en ergonomisk, smart skammel til at hvile dine ben på. Hvis det handler om at koble af og finde ro, vil en kombination med en stol og den rette skammel nemlig kunne give dig gode muligheder for at opnå dette. Bor du for eksempel i København, kan du tage hen og besøge firmaet, der bl.a. har Pernilla stolen. De går op i komfort, og så har de fokus på den rette rygstøtte. Du kan se mere her.

Jordfarver og naturlige materialer er oppe i tiden

Når vi skal finde en dejlig stol at nyde livet i, er det jo ikke dumt, at den også er i tråd med tidens trends. Lige nu handler det meget om at få jordfarver ind i hjemmet, så vi kommer mere i ét med naturen. Det hænger også sammen med den ro, vi eventuelt kunne ønske at skabe omkring vores lænestol, da natur og mindfulness ofte hænger sammen. Læg eventuelt et lækkert skind i stolen, og den er nu både klar til dine 10 minutters daglig zen og ser på samme tid topmoderne ud.

Share This Post