Nyt kalenderår – ny mode

Nyt kalenderår – ny mode

Endnu et år er gået, og kalenderen siger nu 2018 i stedet for 2017, hvilket betyder, at man får endnu en chance for at blive bekendt med alt, der rører sig i den danske og internationale modeverden. Men selvom rådhusklokkerne har sunget, og dronningen har talt, er det ikke kun fest og ballade det hele, og det betyder, at man skal være klar til endnu et år, hvor modebranchen viser tænder og lægger op til kamp.

Bliv opdateret på det nyeste nye her i artiklen. Og få nogle tips til, hvordan du kan forberede dig på et brag af et kalenderår.

Kjolen er den helt sikre vinder

Når man bevæger sig ind i 2018, er der én ting, man ikke må gå galt af. Og det er, at kjolen igen i år bliver det helt store hit hos de danske kvinder. Alle er enige, og går man et år i møde, hvor man gerne vil være med på noderne, er der bare ikke noget at gøre – du må ud og investere i de fine sommerkjoler, der faktisk kan bruges hele året rundt.

Kjolen har altid været kendt for den beklædningsgenstand, der komplimenterede kvindens krop allerbedst, og i en tid, hvor fitness og træning er den helt store dille, er der ingen tvivl om, at alle kvinder hungrer efter den eftertragtede opmærksomhed fra det modsatte køn. Find en flot kjole her.

Fyld gemmerne op med forsyninger til din kropspleje

Vi ved alle, at det er en tradition, at alle butikkerne har januartilbud i stor stil, når juleindkøbene er overstået. Sådan har det altid været, og sådan vil det nok også altid være – indtil det ikke længere er muligt at handle i butikker. Men hvis man er snu, ved man faktisk også, at nogle butikker har et ekstragodt tilbud, når det årlige udsalg står for døren. En af disse er hjemmesiden emma.dk, der i stor stil viser tænder i januar. Her kan man hele året få besparelser på helt op til 85 %, og i januar måned finder du produkter der endda er ekstra nedsat. Hos emma.dk finder du ikke kun kropspleje og skønhedsprodukter. De har nemlig også et stort udvalg af både parfumer, makeup, rengøringsmidler, samt slik, sodavand og alkohol og meget mere. Derudover kan man få dag-til-dag-levering helt gratis af alt i deres store varesortiment, og foruden de store rabatter kan man endda nyde godt af alle de fordele, der kommer, når man er medlem af deres lukrative medlemsklub. Og så er der snart ingen idé i ikke, at få fyldt gemmerne op med alle de produkter, man alligevel kommer til at mangle i løbet af året.

Hos emma.dk finder du både mærker som Kevin Murphy, Max Factor, Urtekram og Haribo, for bare at nævne et par af de 400 forskellige brands, du finder på hjemmesiden. Du kan finde alle de gode tilbud, hvis du besøger hjemmesiden, der i sin bogstavelige forstand lever op til udtrykket ”tilbud”. Læs mere om emma.dk her. Find de allerbedste tilbud på alle dine yndlingsprodukter og favorit brands, og få dem til langt under butikspriserne. Alt andet kan ikke betale sig, og du finder med garanti de produkter, som er en helt almindelig del af din egen toilettaske.

Share This Post