Den bedste øjencreme – øjencreme bedst i test

Den bedste øjencreme – øjencreme bedst i test

I denne øjencreme test kan du få gode råd, som du kan drage nytte af, når du står og skal have gjort dig et køb af en ny øjencreme. Stort set alle kvinder bruger dagligt ansigtscreme, men faktisk er der stadig mange, som ikke anvender øjencreme og heller ikke kender til vigtigheden af at bruge det. Huden omkring øjnene er specielt tynd, og øjenomgivelserne er meget i bevægelse hele tiden – eksempelvis når vi græder eller griner.

Køb øjencreme på tilbud →

Derfor er det også utrolig vigtigt at pleje huden omkring øjnene med en særlig creme, og dette kan på sigt også være med til at mindske rynkerne omkring øjnene, hvilket tiltaler de fleste kvinder. Der er utrolig mange forskellige øjencreme på markedet, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken der er den rette for dig.

ANBEFALES- Clinique All About Eyes

Clinique laver et af de allerbedste produkter på markedet, nemlig øjencremen All About Eyes. All ABout Eyes  har vundet i adskillige tests for øjencreme. Lige meget hvor man kigger er denne øjencreme som regel testvinderen. Det er en let øjencreme, som er nem at påføre, og samtidig er den med til at fjerne mørke rander og poser under øjnene. Hvis du bruger den om morgen efter du har været i bad, hjælper den også med til at holde på øjenmakeuppen. Cremen er netop nu sat ned til 269 kr. fra 299 kr.

clinique_all_about_eyes_15ml_billigparfume__84142

Clarins Eye Contour – superglækker øjencreme der forebygger rynker

Mærket Clarins er også en favorit blandt mange kvinder, og de har lavet en rigtig god øjencreme, som lige nu kan fås til kun 245 kr. Den hedder Eye Contour Balm, og som navnet antyder, så er det en fugtgivende balm, som samtidig forebygger linjer omkring øjnene og gør huden fin og ensartet igen.

eyecontourbalm20ml__52796

Puffy Eyes Gel – perfekt til trætte øjne

Lige nu er der også hele 21 % at spare på en af øjencremerne fra Beauté Pacifique. Produktet hedder Puffy Eyes Gell, og denne creme er specielt god til dig, som har en slap hud omkring øjnene, da den virker sammentrækkende. Cremen går samtidig ind og giver en kølende effekt og modvirker væskeansamlinger om øjnene, som nogle kvinder døjer med, Denne øjencreme er den perfekte øjencreme til trætte øjne.

beaute_pacifique_puffy_eyes_gel_jencreme_billigparfume__75509

Rønsbøl Eye Care – skjuler de sorte rander omkring øjnene

Et af de mest populære mærker er Rønsbøl Skincare. De har lavet en Eye Gel til kun 219 kr., som passer til stort set alle hudtyper. Den er utrolig fugtgivende, og samtidig er den med til at gøre farven omkring øjnene ensartet, som ellers kan opstå på grund af mørke rander. I produktet er der blandt andet agurkesaft og tang, og disse to ting er med til at give blandt andet fugt, men det har også en kølig og opstrammende effekt på huden.

r_nsb_l_eye_lift_billigparfume__66310

På billigparfume.dk kan du finde et godt udvalg af øjencremer fra de største brands til rigtig gode priser. Gå ind og tag et kig på siden hvis du gerne vil finde dig et stort og alsidigt udvalg bestående af mange forskellige typer af gode øjencremer af høj kvalitet!

Køb øjencreme på tilbud →

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post