Optimér din præsentation af dig selv udadtil

Optimér din præsentation af dig selv udadtil

Noget af det allerførste vi møder, når vi hilser på nye mennesker, er deres ansigt. Vi lægger mærke til mange egenskaber, når vi hilser på en person – hvor fast er håndtrykket, hvilken kropsholdning har personen og hvad afslører ansigtet om ham eller hende? Selv om mange mennesker ikke vil erkende det, så danner vi os et ret vedholdende indtryk af mennesker, så snart vi møder dem – og dette førstehåndsindtryk skal der i realiteten rigtigt meget til at ændre. Det kan derfor være rigtigt smart at optimere sit førstehåndsindtryk, hvis man agter at møde nye mennesker og – forhåbentligvis – give dem et godt indtryk. Men hvordan gør man det? Ét rigtigt godt sted at starte er ens tandsæt.

Tænderne som sundhedsmarkør

Tænder afslører rigtigt meget om vores person. Gule, ikke-vedligeholdte tænder kan fortælle os noget om en persons karaktertræk – måske vil han ikke investere meget tid i at holde tænderne rene. Måske dette betyder, at han er sjusket og ikke går meget op i vedligeholdelse af sig selv. Der kan selvfølgelig forekomme ulykker og skader, som man ikke selv er skyldig i. Måske har man knækket en tand eller lider af paradentose, hvilket ikke er ens egen skyld – man kan dog stadig blive behandlet, hvis man vælger at søge tandkirurgi. Her kan mange problemer afhjælpes. Bliv klogere på tandkirurgi, så du ved, hvad der kan afhjælpes.

Skæg og dets udtryk

 

En anden markør i blandt mænd er skægget. Nogle mænd vælger den maskuline vej, hvor fuldskægget får lov at gro og virkeligt markere sig i ansigtet. Andre vælger den glatbarberede vej, som er mere praktisk. Uanset hvad man vælger, så er det rigtigt vigtigt, at man tager sig godt af sit skæg – enten ved at trimme det godt eller sørge for at holde det nede, så det ser respektabelt og glatbarberet ud. Et daggammelt skæg kan fortælle mange ting – enten kan det signalere, at man er lidt vild og usystematisk.

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 13.42.38

For andre kan det signalere, at man er sjusket og gerne springer over, hvor gærdet er lavest. Det kan derfor være en idé at investere i en god og brugbar barbermaskine, så du slet ikke behøver at hive skraberen frem hver morgen. Barbermaskinen er meget lettere at gå til værks med. Hvis du overvejer at anskaffe dig en barbermaskine, kan du se udvalget her.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post