Sådan bliver du godt kørende – den nye trend!

Sådan bliver du godt kørende – den nye trend!

At være godt kørende, kan for mange mennesker være drivkraften til at arbejde de ekstra timer, og derved kunne belønne sig selv på et tidspunkt. I mange år har det været svært for almindelige mennesker at kunne købe en nyere bil, da vi i Danmark har nogle højre registreringsafgifter, hvilket gør det svært for en person i middelklassen at købe en ny bil. Selvfølgelig har det blot været et spørgsmål om tid, før der kom en løsning der kunne sætte standarden lidt højere på bilmarkedet. Ikke nok med at du bliver bedre kørende, så er det generelt også bedre for naturen + at det er mere sikkert for alle personer.

Du kender de billige biler

Noget som virkelig har taget et stort spring de senere år er de mindre biler som UP, citygo mfl. Disse biler er nogle super fine biler, hvor man kan få nogle fordelagtige aftaler, hvilket gør at man kan bliver ejer af en helt ny bil for blot 1900 kroner i måneden inkl. Forsikring. Dette er både super billigt, men det er godt for miljøet + at det er mere sikkert for dig at køre i sådanne biler, fremfor den gamle sure golf to, som er ved at være godt udtjent.

Du kan dog godt blive bedre kørende hvis du ønsker det. Engang krævede det at du enten kunne låne pengene i banken, eller at du havde en hulens stor egenkapital, hvilket gav dig muligheden for at købe en sådan bil kontant, men det er dog de færreste der har 500.000 stående på bankkontoen.

Leasing er den nye modetrend inden for biler.

At lease en bil er egentlig ikke et nyt begreb, men finansieringsmulighederne er bedre i dag end de var for nogle år tilbage. Ikke nok med at det er blevet markant billigere at lease, så kan det faktisk godt være en ganske fin forretning. Selvfølgelig vil der altid være en stor udgift, hvis du vælger at lease en ny audi SQ5 for blot 12 måneder. Det kan afgjort ikke betale sig, så det er noget du skal gøre hvis du har kapitalen til det, men du kan i stedet vælge at lease den i 4 år, med muligheden for at købe den fri efterfølgende. Så ender en sådan aftale ud med at du har en bil, som du har betalt cirka en halv million for.

Du kan selvfølgelig også lease billigere biler – det kan sagtens betale sig at lease en bil til et par hundrede tusinde. Det kan faktisk være en rigtig god forretning. Det er selvfølgelig helt op til dig selv hvilken bil du leaser, men at lease en bil kan virkelig være en god forretning, og det er virkelig noget du bør overveje, hvis du gerne vil være ejer af en nyere model bil.

Share This Post