Sådan finder du det helt rigtige cover til din iPhone

Sådan finder du det helt rigtige cover til din iPhone

Er du på jagt efter det perfekte iPhone cover men har svært ved at navigere i det væld af muligheder, der er på markedet? Det er der heldigvis råd for. Covers kan nemlig inddeles i en række overordnede kategorier efter udformning og materiale.

cover til iphone

Click-on covers og bumper covers

Click-on covers dækker alle kanter, hjørner og bagsiden af telefonen på nær kameraet. Disse covers sidder tæt til telefonen og fremstår lette og diskrete. Det gør, at telefonen ligger ligeså godt i hånden som uden et cover. Dette cover skal du vælge, hvis du er vild med den elegante stil og de rene linjer men samtidig har behov for god beskyttelse. Hvis du har behov for yderligere beskyttelse, kan et flip/klap cover, der også beskytter fronten mod ridser og støv, være fordelagtigt. Er behovet for beskyttelse omvendt ikke så stort, findes bumper covers. Disse ligger en kant rundt om siderne og beskytter mod stød og ridser der. Ofte har de en tynd kant på for- og bagside, der skaber afstand til overflader og således beskytter telefonen mod beskidte overflader.

Silikone covers, TPU covers og lædercovers

Coverets materiale er heller ikke uvæsentligt. Her findes en lang række covers med forskellige fordele. Silikone coveret er stødabsorberende og beskytter mod tab og stød. Ydermere ligger det godt i hånden, hvilket mindsker muligheden for tab. Dog er det en smule mere synligt end et hardcase cover, der er produceret i et plastmateriale. Det giver et enkelt udtryk med glat overflade og et lækkert finish. Mellem silikone og hardcase findes TPU, som er et blandingsmateriale af silikone, plastik og gummi. Det er et fleksibelt materiale, der kombinerer skridsikkerheden fra silikonen med den glatte overflade fra plastmaterialet. For den kvalitetsbevidste bruger er der lædercoveret, da det er et slidstærkt materiale, der også findes i en højere prisklasse.

Flip/klap covers

Er du på udkig efter mere end blot beskyttelse, har flip/klap covers ofte en ekstra funktion i form af indvendig pung og kortholder. Det er en utrolig smart detalje til de, der ønsker at have det vigtigste ting fra pungen samlet. Overordnet set er der rig mulighed for at give telefonen et individuelt præg med et selvvalgt cover. Der findes nemlig et væld af varianter i forskellige farver og mønstre, så det er bare at vælge det, du synes bedst om.

Se udvalget af covers på nettet

Er du på udkig efter et fint cover, finder du et bredt udvalg af covers i forskellige farver og udformninger, der passer til et hvert behov hos Caseup.dk. De forhandler alt inden for iPhone covers, så du kan beskytte din iPhone.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post