Sådan vælger man den rigtige frisør

Sådan vælger man den rigtige frisør

De fleste trives bedst med en frisør, som de kender, og som de er trygge ved. Det kræver dog, at man finder frem til lige netop den frisør, som man kan opbygge et tillidsbånd med. Der er stor værdi i at have en frisør som kender til hvirvler, hvordan håret reagerer på farve osv. Derved kan der spares mange ærgerlige hårklipninger.

reflekser hårfarvning herning

Overvejelser i forbindelse med valg af frisør

På forhånd kan det være godt at gøre sig klart, om man har specifikke krav og ønsker til en frisør. Det kan være prisniveau, salonstørrelse, miljøbevidsthed, fleksible åbningstider eller lignende. Som udgangspunkt så må man gå ud fra, at pris og kvalitet hænger sammen, men det er ikke nødvendigvis altid sådan. Faktorer som beliggenhed og konkurrence kan godt spille ind på prisfastsætningen. Måske har det også betydning for dig hvilket og hvor stort et udvalg der sælges af produkter.

 

I starten bliver man nødt til at prøve sig frem med forskellige frisører, for at finde ud af hvad de kan, og om de har en personlighed, som stemmer overens med, hvad man ønsker at blive mødt med, når man skal klippes. Man skal helst have en god kemi med frisøren, der skal være overensstemmelse mellem hvad der bliver bedt om og slutresultatet. Der kan også være forskel på, om man ønsker at tale meget under klipningen eller blot være stille. Husk også, at det er helt i orden at kommentere og korrigere dine ønsker undervejs, så det er lettere for frisøren at nå frem til det ønskede resultat. Overvej også salonens placering; er det langt væk, er der gode parkeringsfaciliteter osv. Det kan også være en fordel at undersøge frisørens uddannelsesniveau, inden du sætter dig i stolen. Der findes mange uautoriserede frisøruddannelser, og niveauet kan være meget svingende. Ligeledes er der også mange der arbejder som autodidakte frisører helt uden uddannelse. Det er mest sikkert at vælge en frisør, som har gennemført den officielle 4-årige frisøruddannelse.

Tilvalg og fravalg af frisører

En god måde at få inspiration til en ny frisør er at spørge familie, venner og kolleger, om de kan anbefale eller fraråde en eller flere frisører. Det er også en mulighed at søge inspiration på internettet. Hvis du mangler en frisør i Herning, så kan du prøve Katja Ø, som vil gøre sit ypperste for, at du føler dig godt tilpas og tilfreds som kunde. Salonen tilbyder alt fra dameklip til reflekser hårfarvning Herning, og kan hjælpe med vejledning og gode forslag i forhold til hvad der passer bedst til dine behov.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post