Sorel støvler til kvinder – klassisk mode og kvalitet

Sorel støvler til kvinder – klassisk mode og kvalitet

Når vi snakker vinterstøvler, er der et mærke vi ikke kan komme uden om, nemlig Sorel støvlerne.

Sorel vinterstøvlerne blev produceret første gang i 1962 af det canadiskbaserede Rubber Co., som senere skiftede navn til Kaufman Footwear. Indtil år 2000, blev Sorel støvlerne udelukkende produceret i Canada. Det ændrede sig dog da Kaufman Footwear gik konkurs og blev solgt til Columbia Sportswear.

Det blev sidenhen den mest solgte vinterstøvle, og det er egentlig ikke så svært at forstå. For det første fås støvlen både til mænd og kvinder. Herudover er støvlen æstetisk meget flot, især ifht. dens   åbenlysende praktiske formål.

Sorel støvler til kvinder – køb online her >>

Sorel støvler til kvinder

Sorel vinterstøvler til kvinder

Sorel vinterstøvler til kvinder er et fantastisk produkt, både fordi det taler til kvinders (og mænds! – ja der findes også Sorel vinterstøvler til mænd!) æstetiske sans og fordi du får kvalitet for alle pengene. Nogle af de åbenlyse fordele ved Sorel er:

  • Vandtæt gummi
  • Frostpigge
  • Vandtæt læder
  • Udtagelig inderstøvle

Så hvis du køber et par Sorel vinterstøvler, er du helt klar til vinterens kulde – og du kan uden problemer holde varmen og holde dine fødder tørre og lækre.

Sorel Joan of Arctic, Sorel Caribou og Sorel Cate the great

De mest populære Sorel støvler der er på markedet lige pt. er modellerne Sorel Joan of Artic, Sorel Caribou og Sorel Cate the great . Sorel Caribou er nok den vinterstøvle de fleste tænker på, når de hører navnet Sorel. Sorel Caribou er fremstillet af vandtætruskind, den er forret med thermoplus for og fleece og så har den karrakteristiske gummistykke på tåen, der beskytter dine fødder ekstra mod fugt.

Sorel Joan of Artic støvler til kvinder har længere skaft end Sorel Caribou og så er de kendetegnet ved at have en lækker pelskant øverst på skaftet.  Sorel Cate the great ligner på mange måde Joan of Artic støvlerne, forskellen er at Cate the great støvlerne har snørrebånd fra øverst på skaftet og hele vejen ned til foden.

Sorel støvler til kvinder – køb online her >>

Find billige Sorel vinterstøvler på udsalg

Udover at Sorel er fantastiske, praktiske støvler, og er blandt de bedste vinterstøvler på markedet, så er de også et klassisk vintermodefænomen, som passer til det smukke og klassiske vinterlook. Men Sorel producerer ikke kun støvler til modebevidste kvinder, sorel støvlerne fås også til de coole fyre.

Sorel støvler er et kvalitetsprodukt af ypperste klasse, og kvalitet koster som bekendt. Derfor koster Sorel støvler også på den anden side af 1000 kr.  Men så har du til gengæld også et par kvalitetsstøvler der udover at være superfede også holder dine fødder varme i mange sæsoner fremover.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post