Timberland støvler til kvinder

Timberland støvler til kvinder

Timberland støvler er kvalitetsstøvler der holder sæson efter sæson samtidig med at de giver dig et råt og udtryksfuldt look. Tjeck Timberland støvler dame modelerne og bliv klædt godt på til det danske vintervejr.Støvlerne fås i mange forskellige design varianter og farver.

Shop tøj på afbetaling

Fra klassisk arbejdsfodtøj til trendy vinterstøvle

Timberland blev grundlagt i 1918 i Boston under et andet navn. I 60’erne opfandt de den specielle sprøjtestøbningsteknik til at producere de vandtætte såler, som Timberland støvlerne er kendte for. I 1973 startede Timberland med at producere de karrakteristiske arbejdsstøvler den såkaldte “Timberland kollektion”, som sidenhen er blevet Timberlands varemærke.  Serien af støvler blev så populær, at hele virksomheden skiftede navn efter denne kollektion. I 80erne havde støvlerne sit indtog på verdensmarkedet og i løbet af 90erne var begyndte de store amerikanske rap stjerner at gå i støvlerne. Herfra opnåede Timberland støvlerne hurtigt Ikon status.

Timberland støvler dame – den feminine vinterstøvle fra Timberland

Men selvom Timberland støvlen mest er blevet berømt for sit rå og maskuline design, som har prydet adskillige rapstjerner igennem tiden, er det nu kvindernes tur til at gå i de fede støvler fra TImberland. TImberland har nemlig nu lanceret feminine Timberland støvler med langt skaft og snørrebånd. Støvlerne fås i flere farver men har bevaret det karakteristiske rå TImberland look – og kvaliteten er selvfølgelig, som altid når det gælder Timberland, helt i top.

Timberland støvler til kvinder på tilbud online

Timberland støvlerne er ikke billige, men hvis du handler online kan du spare mange penge, i forhold til de almindelige fysiske butikker. Et af de steder, hvor der blandt andet er rig mulighed for, at du vil kunne finde dig et stort udvalg af flotte Timberland støvler på tilbud, er hos den danske forhandler.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post