Tips og tricks til at finde det rigtige fodtøj

Tips og tricks til at finde det rigtige fodtøj

Fodtøjet er uundgåeligt en stor del af dit look. Det er ikke ualmindeligt at have en masse par sko i garderoben, men tit kniber det derimod med at få brugt dem alle. Sko er dog ikke billige, så det handler om at vælge helt rigtigt, når du skal investere i et nyt par sko. Det er selvfølgelig helt fint, at have et par stykker at veksle imellem. Men det med at købe et nyt par sko for så blot at sætte dem bagerst i skoskabet, vil de fleste gerne undgå. Derfor får du i de følgende to afsnit et par tips og tricks til, hvordan du kan vælge rigtigt næste gang, du skal have nye sko.

Find sko til de forskellige årstider

Årstiderne er meget svingende i Danmark. Derfor skal du selvfølgelig ikke gå rundt i dine vinterstøvler hele året, selvom du er rigtig glad for dem. Find nogle par til de forskellige årstider, og køb gerne nogle i god kvalitet, så de kan bruges i de efterfølgende år også. Nu nærmer de varme sommermåneder sig eksempelvis. I dette tilfælde kunne Billi Bi sandaler være et godt bud på nogle solide sommersko.

Hav altid et par praktiske sko stående i skoskabet

Nogle sko er mere praktiske end andre. Derfor er det vigtigt, at du altid er dækket ind, hvis du nu pludselig skal på en længere tur. Hvis du eksempelvis skal på en ferie, hvor du skal gå meget, så bliver det en lang ferie, hvis du ikke har noget ordentligt fodtøj med. Det kan eksempelvis være et par sneakers eller sportssko. Hvis du eksempelvis løber, kan du sagtens bruge et par af dine gamle løbesko. Det vigtigste er bare, at skoene støtter din fod, så du ikke får ondt i fødderne. Adidas, Billi Bi eller Nike laver glimrende sneakers til dette formål.

Share This Post