Vis omsorg for dit barn med økologisk tøj

Vis omsorg for dit barn med økologisk tøj

Du kan udvise omsorg og kærlighed til dit barn på mange forskellige måder. Har du tænkt over, at det også er omsorg at vælge økologisk tøj til dit barn? På den måde sikrer du, at dit barn får en god start på livet uden farlige kemikalier, der kan irritere den sarte hud. I værste fald kan en irritation udvikle sig til allergi. Ved at vælge økologisk tøj prioriterer du derfor dit barns helbred og kan føle dig på den sikre side.

Økologisk børnetøj er populært som aldrig før

Engang var det primært madvarer, der fandtes i økologiske varianter. I dag er der nærmest ingen grænser for, hvilke produkter der findes i økologiske udgaver. Her er økologisk tøj de seneste par år blevet vældig populært – især til børn. Det er forståeligt, for børns hud er mere sart end voksenhud. Derfor er det fornuftigt at prioritere økologisk børnetøj, så du undgår skadelige farvestoffer, tungmetaller eller rester af pesticider. Huden er faktisk kroppens største organ. Store dele af de stoffer, der er i kontakt med huden, bliver derfor optaget gennem hudens porer.

Økologisk tøj er af bedre kvalitet
Typisk er kvaliteten af økologisk tøj bedre end konventionelt produceret tøj, fordi tøjet er lavet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Det betyder, at tøjet holder længere og for eksempel kan gå i arv til næste barn. Hos parcellet.dk kan du for eksempel købe en engel ulddragt i den blødeste økologiske uld af høj kvalitet. Med sådan en dragt kan dit barn holde varmen, uden at du skal frygte for skadelige kemikalier.

Share This Post