3 fede Vila buksedragter

3 fede Vila buksedragter

Vila er et dansk brand som er er blevet meget populært blandt moderigtige piger. Ikke mindst fordi Vila både laver det helt trendy tøj og det gode basistøj, som får din garderobe til at hænge sammen. Samtidig kan du købe Vilas tøj uden at blive ruineret, der er ofte rigtig gode priser. Her tager vi et kig på 3 fede VILA buksedragter som netop nu er på tilbud.

Funky fed VILA buksedragt model Grunge

Vila model grunge

gå til tilbuddetpng

Vores favorit på mode og stil.dk er “grunge me” modellen – den blå buksedragt med cool batikagtigt mønster. Netop nu er der rigtig gode penge at spare på Vila buksedragter på Stylepit.dk, alle Vilas buksedragter er sat ned, så du kan spare 25 % ved at købe din buksedragt her –  denne model får du til under 250 kr.!

Stilet sort VILA buksedragt

VIla Ekim

 

gå til tilbuddetpng

Den næste Vila jumpsuit vi har kigget på hedder Vila Ekim det er en super stilren Buksedragt  i ren sort farve. Det er en mere tætsidende buksedragt, der giver dig en rigtig flot figur og en smuk talje uksedragen er fremstillet i nylon og lurex. Dette er en rigtig god dragt til festen.

Smuk grå VILA buksedragt – perfekt til fest

Vila

gå til tilbuddetpng

Er du på udkig efter en smuk buksedragt til festen, er denne sølvgrå Vila buksedragt et rigtig godt valg, vi er vilde med den fede detalje med ærmer men hvor skuldrene er bare. Modellen hedder HEFEI DEEP BACK og du får den til kun 300 kr. lige nu.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post