Kerastase tilbud – 5 hårprodukter på udsalg

Kerastase tilbud – 5 hårprodukter på udsalg

Et sundt, glansfuldt og flot hår kræver pleje med produkter af god kvalitet samt, at du skåner det mod varmeprodukter såsom fladjern og føntørrer. Når du er hos frisøren, har du med garanti fået anbefalet en masse produkter, som vil styrke dit hår, samt give det næring og pleje.

kerastase

Hvis du elsker frisørens produkter, men hader deres priser, så bør du tage et kig på Billigparfume.dk , hvor de blandt andet har et stort udvalg af Kerastase produkter, som frisører rundt omkring i Danmark også forhandler. Vi har fundet 5 supergode Kerastase tilbud på rigtig lækre produkter fra Kerastase.

Billig Kerastase Hårkur

Lige nu er Kerastase Nutritive Masquintense hårkur sat ned til kun 139 kr. og normalprisen er 295 kr.

Dette produkt er især godt til dig, som har et kraftigt og tørt hår, da kuren er meget intens, hvilket betyder, at den giver en masse næring og pleje til håret, som efterfølgende får det til at se glansfuldt og blødt ud igen.

masquintense-cheveux-epais-large

Kerastase hårkur til farvet hår

Hvis du har farvet hår, så vil Kerastase Reflection Chroma-Riche Masque være et passende valg.

Den går ind og får farveintensiteten tilbage, mens den samtidig er meget plejende, som er nødvendigt for farvet eller lysnet hår, som ellers nemt kan komme til at se mat og tørt ud. Den koster også 139 kr.

masque-chroma-riche-large

Resistance Bain Force ArchitecteKerastase shampoo til skadet hår

Det er helt klart en fordel både at have en hårkur og balsam af god kvalitet, men allervigtigst er det dog at have en shampoo, som passer til dit hår. Kerastase har et stort udvalg, og det betyder, at selvom dit hår er ødelagt efter tortur med fladjernet, eller om du har fladt, slaskende hår, så vil du også kunne finde en shampoo, som hjælper dig med dit hår-dilemma.

bain-force-architecte-large

Eksempelvis er Resistance Bain Force Architecte shampooen helt perfekt til dig med skadet hår, da den genopbygger og plejer håret. Dine spaltede spidser vil elske dig for at bruge lige netop dette produkt!

kerastase

Shampoo til krøllet hår

Hvis du har naturligt krøllet hår, men svært ved at holde styr på lokkerne, så er Nutritive Bain Oleo-Curl shampoo med sikkerhed noget for dig.

bain-oleo-curl-large

I stedet for de krusede krøller, vil du efter brug af denne i stedet opleve, at dine krøller bliver bløde og glansfyldte.

Shampoo til sart hovedbund

Hvis din hovedbund er meget følsom og nemt slår ud af, at du styler det eller bruger produkter i håret, så vil Specifique Bain Riche Dermo-Calm Hypoallergenic shampoo være en vinder.

bain-riche-dermo-calm-large

Den går ind og plejer håret, mens den samtidig beroliger dinhårbund. Den er mild mod din hovedbund, men renser samtidig håret effektivt – derfor er dette det perfekte produkt til følsom hårbund.

kerastase

Vi håber, at du i denne artikel fandt inspiration til at gøre dit køb af nye keratase på tilbud.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post