Nytårskjoler – klædt på til party i glimmer og glamour

Nytårskjoler – klædt på til party i glimmer og glamour

En flot paillet kjole er det oplagte tøjvalg, når der virkelig skal være fest! Med en paillet kjole kan du være sikker på at være aftenens midtpunkt og tiltrække dig positiv opmærksomhed. Med en paillet kjole bliver det ikke mere feminint, galmourøst og party-agtigt! Hvis du er på udkig efter en fed nytårslkole, er pailletkjolen helt perfekt.

nytår

Nytårsaften er årets fest, og her vil det være helt ideelt at tage din paillet kjole i brug, og det er også en af de aftener, hvor du vil se flest kvinder og piger i glimtende festkjoler, men også til gallamiddage, fødselsdage, private fester og lignende kan du iføre dig en vild paillet kjole. Se vores favoritter nedenfor

K4421B00O-Q00@2.1

gå til tilbuddetpng

M3221C000-Q00@3.3

gå til tilbuddetpng

PH421C00A-102@5

gå til tilbuddetpng

V1821C009-903@2.1

gå til tilbuddetpng

Pailletkjolen er perfekt til gallafesterne

I og med, at en vild paillet kjole er noget, som kun bliver brugt et par gange om året, er der også mange, som ikke ønsker at bruge flere tusinde kroner på deres kjole. Du kan derfor med fordel shoppe på webshops som Nelly, da du her med sikkerhed vil kunne finde den perfekte paillet kjole til en samtidig fornuftig pris. Nelly har desuden det største udvalg af Pailetkjoler, som vi har fundet. Ovenfor har vi samlet et udvalg af vores favoritter her på Modetrends.dk, når det gælder pailletkjoler.

Selvom paillet kjoler uden tvivl er mest oplagte at iføre sig til festlige begivenheder, så kan man faktisk også finde mere ”dæmpede paillet kjoler”, som også kan bruges til hverdagsbrug. Det kan eksempelvis være en sort kjole med lidt pailletter i toppen, som fint kan sættes sammen med en sort blazer eller cardigan, og så har du et pænt og stilet look uden for meget bling bling.

Pailletkjolen som coktailkjole eller gallakjole

Der findes både strutkjoler, lange kjoler og korte kjoler – alle med pailletter. Du kan også vælge din kjole med eksempelvis bar ryg eller med kun et ærme, som gør kjolen endnu mere speciel og festlig. Da mange føler, at paillet kjolen ofte er ”nok i sig selv” behøver du heller ikke så mange smykker for at blive festlig. Du kan nemt bare sætte et par flotte guld eller sølvøreringe til sammen med et par enkle stilletter, og hvis du har en clutch i en matchende farve som kjolen, vil dette sætte prikken over i’et!

Når du køber din pailletkjole, så tænk også over hvilken farve du vælger den i! Mange vil måske vælge den sorte pailletkjole, for at det ikke bliver for vildt, men hvis du eksempelvis har en mørk glød og mørkt hår, så kan du sagtens vælge en kjole med grønne pailletter, og omvendt hvis du har et typisk skandinavisk look, kan det være rigtig flot med en kort kjole med mørkeblå pailletter.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post