Fede og flotte Du Milde Kjoler – Køb Du milde Kjoler online

Fede og flotte Du Milde Kjoler – Køb Du milde Kjoler online

Selvom om moden i år har stort fokus på de lange sommerkjoler og maxikjoler, er de knælange sommerkjoler stadigvæk populære. Et af de brands som virkelig hitter er det danske brandDu Milde og deres farverige og smukke kjoler med masser af fede detaljer.

dumilde

Du milde kjoler har netop lanceret deres nyeste kollektion for 2014, og vi har taget et kig på alle de nye fede modeller!

[Not a valid template]

Du Milde kjoler er dansk kvalitet og design når det er bedst

Du Milde er et dansk brand, der designer og fremstiller kjoler og tøj til kvinder i meget høj kvalitet. Alt tøjet fremstilles i Europa og det tale om absolut topkvalitet, med fokus på små coole detaljer.På alle Du Milde kjolerne er der en lille detalje, eller et lille stykke håndværk om man vil altid-  det kan være en hæklet lomme eller en blomst. Alle detaljerne på Du Milde kjolerne er håndlavede. Detaljerne giver hver enkelt kjole et helt unikt præg. På webshoppen La Carla finder du et stort udvalg af kjoler fra Du milde. Vi har samlet vores favoritmodeller nedenfor. Klik på billederne for at se mere om kjolerne.

Der udover har Du Milde truffet et bevidst valg af der ikke laves ret mange eksemplarer af hver enkelt design, hver af modellerne har fantasifulde navne som eksempelvis  Miss Soffi Sunshine, Roses for Rosanna og Uni Ursula for blot at nævne nogle få. Når du køber en Du Milde kjole har du derfor en helt unik kjole. Idéen om at skabe unikke designs er netop en af virksomhedens kærneværdier.

Du Milde kjoler rammer trenden inden for sommerkjoler spot on!

Forårsmoden og sommermoden får i år fokus på de stærke farver og mønstre og blomsterprints. Samatid har det 70er inspirerede look med plateausko, birkenstock sandaler og buksedragter fået et kæmpecomeback denne sommer. Du Mildekjolerne passer som i fod i hose på denne trend, Du milde kjolerne henter i den grad inspiration hos 70′ ernes farverige mode både når det gælder kjolernes designs og detaljer.

Hvor kan du købe billige Du Milde kjoler på tilbud og udsalg?

Når du køber en Du Milde kjole får du er et helt unikt design produkt af høj kvalitet, derfor skal du også forberede dig på at kjolerne ikke er helt billige. Kjolerne koster typisk mellem 1000 og 1200 kr. På webshoppen LaCarla.dk finder du et stort udvalg af Du Milde Kjoler, her er også en rækker modeller på tilbud.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post