5 bud på gode værtindegaver

5 bud på gode værtindegaver

Har en god kollega, en god veninde eller noget af din familie inviteret dig til at komme og spise og hygge, så er det altid høfligt at komme med en lille værtindegave, det behøves slet ikke at være noget dyrt og fint, det er mere tanken om at man har en lille ting med nu når personen har brugt tid på at gøre klar og lave lækker mad til du kommer.

værtindegaver

En lille gavekurv – Er du et sted hvor de sælger gavekurve, så er den god, hurtig og nem løsning, ofte er der lidt af det hele i en gavekurv, det kan være alt fra noget chokolade, lidt kaffe, noget the, måske en god olivenolie eller andet. Det kan også være at du er i en velvære butik og de har gavekurve med diverse aromatiske olier, en hårkur og måske noget håndcreme. En gavekurv er som sagt en god og simpel løsning.

En blomst – Det mest almindelige at komme med er en flot blomst og du kan være sikker på at det er noget som alle elsker at få uanset om det er din svigermor du er inviteret hjem til, om det er en date eller bare en god veninde, alle kan lide blomster og det er derfor en god værtindegave.

En oplevelse – Du kan på nettet købe store og dyre oplevelsesgaver såsom at besøge franske vinslotte, wellness ophold, gourmetophold og meget andet, men en oplevelse behøves ikke altid være dyr. Det kan være en billet til et standup show, måske noget en musical eller til en times massage hos den lokale massør.

En ting til hjemmet – Vi dansker elsker vores hjem, og vi elsker at pynte det og vise hvem vi egentligt er igennem små genstande. Ved du at den person som har inviteret dig på middag samler på noget bestemt, så se om ikke du kan finde noget af det som der samles på. Det kan også være en flot vase, en ting til køkkenet eller noget helt tredje.

Noget god chokolade – Hvem elsker ikke noget god chokolade, det gør de fleste af os og man siger at vejen til hjertet sker gennem maven og smagsløgene. Så noget god chokolade er altid en god ide, hvis du ikke har meget tid så er det selvfølgelig fint med en æske fra supermarkedet, har du lidt mere tid så kan det være du kan besøge en speciel butik som sælger noget særligt og lækkert chokolade.

Som du kan se så er der mange muligheder og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan give i værtindegave, bare husk på at det ikke altid behøves at være stort og dyrt og slet ikke til en værtindegave. Flere gaveforslag kan du finde til ham her og til hende her.

Share This Post