5 skønhedstips, der holder dig lækker

5 skønhedstips, der holder dig lækker

Man behøver ikke at være fanatisk omkring sit udseende for at elske den følelse man får, når man føler sig lækker. Alle mennesker elsker at blive komplimenteret, når de har gjort noget ekstra ud af sig selv, og derfor skal du selvfølgelig have 5 tips til, hvordan du nemt og simpelt kan holde dig lækker, så du altid har denne følelse, når du træder ud af døren. De 5 skønhedstips tager udgangspunkt i, at de skal være nemme at integrere i hverdagens travlhed og samtidigt være lette at gøre til en vane, der bliver en del af dit fremtidige liv:

 

  1. Tørshampoo er den perfekte opfrisker til håret, hvis du er kommet for sent op, og ikke kan nå at vaske det. Derudover får tørshampoo håret til at se nyvasket ud, selvom det i forvejen kan være lidt fedtet. Tørshampoo er derfor en genial opfindelse, hvis du som mange andre, ikke vasker hår hver dag.

 

  1. Fikserer makeuppen med en kold svamp. Put en fugtig makeupsvamp i køleskabet og lad den køle ned. Når den er nødkølet, kan du roligt og forsigtigt trykke den mod din makeup i ansigtet, hvilket fikserer makeuppen, så den holder sig frisk i længere tid.

 

  1. Beskyt dit hår med solcreme, når du solbader. Er du nervøs for, at dit hår skal blive mat og miste farven, så kan du i sommerperioden blande din solcreme med vand og sprøjte denne solcremes blanding i håret som beskyttelse.

 

  1. Balsam plejer øjenvipperne. Hvis du efter en bytur eller lignende har glemt at tage din makeup af, så kan du putte lidt balsam på dine øjenvipper, for at de ikke bliver tørre. Dette vil være ideelt at gøre i badet, hvor balsammen allerede er.

 

  1. Vælg den rigtige shampoo til dit hår. Dette kan virke som et ligegyldigt råd, men faktum er, at alt for mange kvinder (og mænd) bruger en forkert shampoo til deres hår, hvilket kan betyde, at man ikke får det smukke og glansfulde hår, man egentlig gerne vil have. Du har mulighed for at finde et stort udvalg af kvalitets hårprodukter til billige priser, hvis du klikker her.

Share This Post