5 tips til single kvinden

5 tips til single kvinden

Det siges, at det tager 10.000 timer at blive ekspert på et område. Der er nok mange som føler, at de efterhånden har fortjent en medalje i at være single kvinde. Men betyder dette virkelig at de er eksperter? Nej vel? Der findes et hav af artikler rette mod single kvinder, hvor de forsøger at vise, hvordan man får fat i en partner.

modetrends

Dette er alt sammen mægtigt fint, men hvad skal du så lave i mellemtiden, mens du venter på mr. Right? Svaret er simpelt. Du skal studere dig selv.

For det kan måske godt virke som om at du aldrig rigtig bliver glad, som single. Men ved at finde ud af, hvad din passion er og dyrke din tilstedeværelse i dit liv så meget som muligt, kan du lære at være glad på en måde, der ikke afhænger af din forholdsstatus

Din krop og sjæl

Det er når du er single, at du har tiden til at udvikle din selvbevidsthed. Hvad er dine drømme, mål, ønsker, tilbageslag? Udforsk de lidt nervøse ting, du gør, og hvorfor du gør det. Udforsk det hele på et sikkert sted. Hvem du er og hvad har du brug for at føle dig komplet. Et rigtigt godt værktøj til dette er Mindfulness.

Ved at dyrke Mindfulness, slapper du af og undgår stress. Du finder roen i dig selv, åbner op og finder du af hvem du egentlig er, og hvad du ønsker. Du kan ikke få drømme forholdet, hvis du ikke selv ved, hvad du ønsker.

Ved at dyrke mindfulness lære du også at føle. Lad ikke følelserne bygge sig op. Er du skuffet, vred, trist, jaloux eller ophidset? Uanset hvad det er, anerkende det. Mærk efter hvad det betyder og hvad du vil gøre med denne viden. Er det en håbløst single nat? Vil du græde over det? Så gør det. Det er okay, og du vil sandsynligvis få det bedre bagefter.

 

Bliv stærkere

Det er nu, hvor du er single, at du har tiden til at udforske sig selv og finde din stil.  Tag nogle chancer og prøv noget nyt. Tag et job, der kræver mere ansvar. Prøv noget nyt, såsom luft yoga eller en ny tøjstil. Stil dig ansigt til ansigt med din frygt og udfordre tyngdekraften. Forbliv ikke dit forudsigelige selv. Et par ændringer hist og her, fører til en stor selvtillid og respekt. At være single kvinde, er langt fra en dårlig ting. Det er her du får lov til at fordybe dig i sig selv og nyde godt af selvforkælelse.

 

Når du er single skal du ikke være bange for at gøre ting alene. Det kan for mange mennesker godt virke skræmmende, men i sidste ende vil det med garanti styrke dig. Gå i biografen. Spis ude – alene. Tag på shopping. Tag ud og rejs. Her vil du finde en frihed, som du ikke oplever tit. Lav dit eget eventyr.  Du vil kun blive stærkere.

Share This Post