Fotobog – en personlig gave til en du holder af

Fotobog – en personlig gave til en du holder af

Der er ikke noget bedre end at få en gave, som giveren nøje har udvalgt og gjort sig mange overvejelser omkring. Som giver kan det dog være svært at finde på den helt rigtige idé, der både er personlig og vil glæde modtageren lang tid fremover. Her kan en fotobog være en rigtig god løsning, der både er utrolig personlig og med garanti vil give modtageren et smil på læben.

Få et flot resultat uden en lang og omstændelig proces

Hvis gaven skal gives lige rundt om hjørnet, er der stadig mulighed for at kunne lave en fotobog. Det er nemlig en relativ simpel proces, der hverken kræver de store computerfærdigheder eller tager lang tid. Det eneste, der skal til, er, at man har lysten til at lege med opsætning og design, så det er muligt at skabe en personlig fotobog, som din kære vil elske.

 

I designprocessen er det vigtigt at tage højde for, at fotobøger findes i mange forskellige udgaver. Her er format og omslag hovedsagligt det, som varierer. I forhold til valg af omslag er det vigtigt at vide, at der ofte opereres med to typer: hårdt omslag og blødt omslag. Bøger med blødt omslag er i den billigere ende og fungerer godt til diverse mindre gaver. Med hensyn til bløde omslag skal man i designprocessen være opmærksom på, at den første side bliver til forsiden og den sidste til bagsiden. Hårde omslag er ofte lidt dyrere, da de sikrer lang holdbarhed og god kvalitet. Her fungerer omslaget som en egentlig forside, der har sit eget design i modsætningen til ved bløde omslag.

Sådan sikrer du, at de rette billeder udvælges

Når man ønsker at lave en fotobog, kan det være meget svært at vælge, hvilke billeder som man bedst kan lide. Derfor kan det være en fordel at udvælge billeder, inden designprocessen påbegyndes, så det er muligt at bevare overblikket. Vælg 40-100 billeder og læg dem i en særskilt mappe på skrivebordet, så de er lette at finde senere hen.

I valget af billeder til en fotobog til en gave er det vigtigt at vælge billeder med særlige minder og gode oplevelser, som man har haft med den pågældende person, da det helt sikkert vil føre grin og gode historier med sig.

 

Hvis du har interesse i at designe en fotobog til en af dine kære, kan du klikke her og få mere information.

Share This Post