Adax clutch tasker på tilbud – 6 fede punge fra Adax

Adax clutch tasker på tilbud – 6 fede punge fra Adax

Er du på udkig efter Adax tasker på tilbud? Clutch tasker er populære og man skal ikke lede længe, før man allerede har fundet et hav af flotte clutch tasker, men for at finde den der passer til din stil, og giver det udtryk du vil have frem, så kan det være man lige skal kigge sig for en ekstra gang, da den jo skal bruges en del til alle sommerfesterne.  Vi har taget et kig på de fedeste clutches netop nu – nemlig clutch taskerne fra Adax.

adaxpng

Vi har taget temperaturen på clutches fra Adax denne vinter og giver dig 6 bud på de perfekte fest punge til vinterens fester. Du finder endnu flere fede clutches hos Boozt.com

ada453192_black ada447794_black ada447788_black ada447682_turqouise ada157769_red ada131369_black

Adax clutch tasker på tilbud – Adax i grå, grøn og alverdens farver

Adax tasker er kendt for deres gode funktionalitet og deres enkle og tidsløse design, som passer til ethvert outfit. Clutches fra Adax er som regel designet så enkelt som muligt – dog finder du også clutches med nitter og andre detaljer blandt clutch pungene fra Adax. Alle clutch taskerne fra Adax produceret i Treviso læder, som kommer fra kalve. Dette giver tasken et naturligt flot udseende. Den kendte designer Stine Goya er dog på det seneste blevet tilknyttet som designer for Adax, Goya står bag en række farverige designs på taskerne. Hendes stil er mere outreret end de traditionelle Adax punge – så nu kan du også få andre Adax modeller end den traditonelle clutch i sort lædder, hun har blandt andet designet de fede adax clutches med nitter. De mest populære modeller fra Adax er Adax Salerna og Adax Verna.

Når det gælder Adax clutches  er der tale om et kvalitetsprodukt, både i materialer og design, så er du på udkig eftr en billig clutch, er det nok ikke Adax du skal gå efter. På Carriealong.dk har de en del Adax Clutches på tilbud, hvis du kan leve med en clutch fra sidste års kollektion, kan du derfor sagtens gøre et udsalgskup.adaxpng

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post