Fede jeans til kvinder – sorte jeans, coated jeans, skinny jeans, hvide jeans

Fede jeans til kvinder – sorte jeans, coated jeans, skinny jeans, hvide jeans

Som overskriften antyder, handler denne Artikel om fede jeans til kvinder. I dag skal enhver stilbevidst kvinde skal have op til flere par fede jeans i sin garderobe for at være med på noderne. Det fede ved jeans til kvinder er, at du kan kan bruge dem både til hverdag og til fest.Denne sæson er der særligt to trends der præger modebilledet når det gælder jeans til kvinder. Det er tight jeans eller stramme jeans og det er sorte jeans og hvide jeans.

jeans

Sorte jeans til kvinder, Coated Jeans og skinny jeans

Hvis du vil have et par jeans, som du kan bære til næsten enhver lejlighed så er du nødt til at investere i et par sorte jeans. Det fede ved sorte jeans er, at de kan bæres med enhver farve, så uanset hvilket outfit du vælger at have på til dem, vil det altid passe til dem. Et par sorte jeans er derfor et must i enhver kvindes garderobe. Samtidig har sorte jeans den egenskab, at de virker slankende. Hvis du skal til fest, virker et par sorte jeans meget mere elegante end et par almindelige slidte jeans, der er mere klasse over et par sorte jeans. Du kan med andre ord både dresse dine sorte jeans op eller ned afhængigt af lejligheden.

[Not a valid template]

Der findes mange forskellige sorte jeans, både de regulære jeans men også coated jeans hitter. Coated jeans er sorte jeans hvor overfladen er behandlet så de får et andet look en traditionelle denim jeans. Coated Jeans fås i forskellige looks, nogle får din jeans til at ligne læder jeans andre får giver dine jeans en skindende overflade.

Der er dog noget der tyder på, at de sorte jeans får skarp konkurrence af de hvide jeans i den kommende sommer. Vi så tendensen med de hvide jeans i sommeren 2012, denne tendens ser ud til  blive endnu større i foråret og i sommeren 2013.  Hvor alle trendsættere spår hvide jeans et gigantisk gennembrud der ikke er set siden de hvide jeans var fremme i 80’erne.

Stilen når det gælder jeans til kvinder, har længere været de stramme jeans modeller. Og det ser ikke ud til, at der bliver lavet om på denne trend i 2013. I 2013 dikterer moden nemlig igen, at det er tight jeans og skinny jeans der kommer til at hitte på modefronten.

Køb billige jeans online

Spørgsmålet er så hvor du køber de moderigtige jeans til damer? Der findes et hav af forskellige steder, hvor du har mulighed for at finde et hav af forskellige typer af jeans. Ønsker du at finde et stort og bredt udvalg, så kan du med stor fordel vælge at tage et kig nedenfor, hvor der bestemt må siges at være god mulighed for at finde et væld af forskellige typer af flotte, billige jeans til kvinder på tilbud.

jeans

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post