Fest som da far var ung

Fest som da far var ung

 

 

Temafester har en fed måde at belære os alle om visse ting. Det kan være alt fra trends, film og serier, til historie, nationalitet og kultur. Ved de store cons kan man særligt lærer om fankulturen for både asiatisk kultur såvel som den amerikanske film og tegneserie-kultur.

Klassiske temaer til temafester falder som regel på dengang da far var ung. Vi er tilbage i 60’erne, 70’erne og ikke mindst 80’erne. Det er den tid hvor nogle af musikkens store legender regerede på listerne inden de blev inspirerende ikoner for de musikere vi har i dag.

En fest for de fede 80’ere

80’erne var en fed tid, hvor der skete en masse indenfor de forskellige kulturer. Derfor når man kigger efter 80er kostumer, så vil man opdage at der er en god bredde for hvad man kan vælge mellem.

Dette er både en fed ting, men det har naturligvis også en ulempe. Det fedeste ved 80’er kostumer og 80’er fester er at man får lov til at være en tidligere version af sig selv. Har man en særlig kærlighed for nutidens rockmusik og kultur, så kan man snildt være sig selv en generation tidligere.

Sandsynligvis kender man dermed også noget af 80’ernes kultur på forhånd og har nemmere ved at vise sit kostume frem. Er man i stedet en person som ikke rigtigt føler sig hjemme i den mere kendte 80’er kultur, så kan man gå ind på kostumeguiden.dk. Her kan du både finde inspiration til 80’er kostumer, men også mange andre kostumer.

Det er en af de bedste sider at besøge hvis man skal til temafest, fordi man kan finde inspiration og ideer til de forskellige slags temaer der plejer at komme op.

 

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post