Bedste rengøringsprodukter, der skal bruges til et kimfrit hjem

Bedste rengøringsprodukter, der skal bruges til et kimfrit hjem

At holde dit hjem fri for bakterier er en topprioritet. Det er vigtigt at holde din familie sikker og sund, mens du forhindrer spredning af vira som influenza, COVID-19 og andre.

Den gode nyhed er, at der er en række rengøringsprodukter, der ikke kun tackler snavs og snavs, men også dræber bakterier. Fra universalrengøringsmidler til husholdningsdesinfektionsmidler, Vi har samlet de bedste muligheder for at holde dit hjem fri for infektioner.

Clorox All-Purpose Cleaner + Bleach

Et hjem skal være kimfrit, så vi anbefaler at bruge desinficerende rengøringsmidler som Clorox All-Purpose Cleaner+Bleach. Det dræber 99 procent af bakterier (inklusive COVID-19-virus), fjerner hårde pletter og deodoriserer for at holde dit hus frisk.

Den vigtigste ingrediens i Clorox All-Purpose Cleaner, blegemiddel, er en oxidant, der nedbryder cellevæggene i bakterier og mikroorganismer. Denne antimikrobielle styrke er det, der gør den så effektiv til at dræbe bakterier, vira, og svampe.

Denne kraftfulde spray kan bruges på flere hårde, ikke-porøse overflader i dit hjem, inklusive køkkenvaske, tællere, erhvervsrengøring holstebro hårde hvidevarer, køleskabe, badekar, toiletter, glasfiber, gulve, og brusere. Den brugervenlige trigger giver dig mulighed for at sprøjte ind i hjørner og svært tilgængelige områder for en grundig rengøring.

Lysol desinficerende spray

Hvis du vil holde dit hjem kimfrit, er det vigtigt at bruge desinfektionsmidler. Desinfektion er processen med at dræbe bakterier og vira på overflader, som tællere, dørhåndtag, og lysafbrydere.

At holde disse svært tilgængelige pletter kimfri hjælper med at forhindre sygdom, især under den nye koronaviruspandemi. Det er også en god ide at desinficere en overflade, hvis nogen i familien er syg og i fare for at få en infektion.

Lysol har en række desinfektionsmiddel spray, der er tilgængelige for boliger, herunder denne ene. Det er EPA-godkendt til brug mod det nye coronavirus og kan bruges til at desinficere hårde overflader, som tællere, skabe, og lysafbrydere. Det er også sikkert til brug på stoffer, herunder puder og plys legetøj.

Tide Antibakteriel Spray

Det bedste rengøringsprodukt, der skal bruges til et kimfrit hjem, er sandsynligvis tidevand. En sprayflaske fyldt med virksomhedens signaturblå vil se dig gennem dine vasketøjsproblemer med minimal indsats og lidt albuefedt. Virksomheden har en solid track record, når det kommer til at tackle de mest frygtede husholdningspletter, og denne øverste hyldeformel er også det smarteste valg til din tegnebog. Uanset om det er en hurtig spritz af goop på dine lagner eller en all-over spray for at befri dit badeværelse for irriterende skimmel, disse ting er de bedste ting i en flaske.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post