Cheap Monday Jeans online – se alle de fede modeller lige her!

Cheap Monday Jeans online – se alle de fede modeller lige her!

Jeans kan bruges til enhver lejlighed. Du kan se utrolig elegant og smart ud i dem, særligt hvis du finder et par, der passer til din kropsform – og nu til emnet for denne artikel Cheap Monday jeans og de hotteste trends for jeans til kvinder. Særligt fordi du ikke behøver smide over 1000 kr. Tjeck disse 80er inspirerede skinny jeans – model second skin. Det er et par utroligt fede jeans, der er vasket med snowwash. Se alle modellerne fra Cheap Monday her

Stonewash jeans fra Cheap Monday

ScreenHunter_1565 Dec. 07 13.39

gå til tilbuddetpng

Slimt fit jeans, i lækker pasform

Cheap Monday blev etableret i  2000, da 4 svenske venner åbnede en genbrugsforretning med trendy vintage tøj. Butikken hurtigt en enorm succes, især blandt Stockholms stilsikre ungdom. I 2004 traf de 4 venner så beslutningen om, at etablere et billigt alternativ til dyre designer-jeans. Det var begyndelsen til det, der i dag er kendt som Cheap Monday. Siden da har Cheap Monday produceret nogle af markedets fedeste jeans til nogle af markedets bedste priser. Tjeck disse slim fit jeans, det er et par traditionelle jeans, men i en superfed pasform og en lækker vask.

ScreenHunter_1568 Dec. 07 13.43

gå til tilbuddetpng

Supercoole hullede jeans

Cheap Mondays filosofi er stil og coolness til overkommelige penge.Deres jeans henvender sig mest til unge kvinder, som føler sig godt tilpas i, og kan bære, stramme jeans. Netop derfor bliver mærket ofte hypet af langbenede modeller, der elsker Cheap Mondays stramme jeans. Men cheap Monday jeans er langtfra kun til høje modeller. Tjeck disse sorte skinny jeans til kun 400 kroner – model second skin, med huller på knæene. Hullede jeans bliver en af de helt store trends i år.

ScreenHunter_1566 Dec. 07 13.41

gå til tilbuddetpng

 Jeans i pastefarver perfekte til foråret

De lyse farver komemr til at dominere i foråret og sommeren bliver farver formentlig en af de vigtigste trends, hvilket er helt forståeligt, da alle længes efter lys efter vinteren mørke. Jeans i farverne rød, pink, turkis, grøn og violet bliver det hotte henover sommeren. Vælg et par trendy jeans med farve og kombiner dem med en top i enkel hvid, sort eller sølv top. Tjek disse superfede turkis jeans fra Cheap Monday. De bliver helt sikkert et hit i foråret.

ScreenHunter_1567 Dec. 07 13.42

gå til tilbuddetpng

Pastel farver er også super hotte i år, de er simpelthen et must i løbet af foråret / sommeren 2015. Farverne fløde, mynte, laks, og citron er rigtig hotte for jeans, eventuelt kombineret med romantiske bluser, kilehæle eller espadriller, og smukke bredskyggede sommerhatte.  Men også de helt enkle hvide jeans bliver et hit, tjek disse hvide og lyseblå slim jeans fra Cheap Monday.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post