Fede jeans til kvinder  – se alle de fede modeller her

Fede jeans til kvinder – se alle de fede modeller her

Som overskriften antyder, handler denne Artikel om jeans til kvinder. I dag skal enhver stilbevidst kvinde skal have op til flere par fede jeans i sin garderobe for at være med på noderne. Det fede ved jeans til kvinder er, at du kan kan bruge dem både til hverdag og til fest.

billigejeans

Denne sæson er der særligt to trends der præger modebilledet når det gælder jeans til kvinder. Det er tight jeans eller stramme jeans og det er sorte jeans og hvide jeans. I denne artikel har vi fundet vores favoritter når det gælder fede jeans.

[Not a valid template]

Hvis du vil have et par jeans, som du kan bære til næsten enhver lejlighed så er du nødt til at investere i et par sorte jeans. Det fede ved sorte jeans er, at de kan bæres med enhver farve, så uanset hvilket outfit du vælger at have på til dem, vil det altid passe til dem. Et par sorte jeans er derfor et must i enhver kvindes garderobe. Stilen når det gælder jeans til kvinder er de stramme modeller  – skinny jeans er populære som aldrig før.

Samtidig har sorte jeans den egenskab, at de virker slankende. Hvis du skal til fest, virker et par sorte jeans meget mere elegante end et par almindelige slidte jeans, der er mere klasse over et par sorte jeans. Du kan med andre ord både dresse dine sorte jeans op eller ned afhængigt af lejligheden.

Skinny jeans fra Pulz Jeans

Pulz Jeans er et dansk brand, der med rekordfart er blevet et af de mest efterspurgte brands når det gælder Jeans til kvinder. Pulz Jeans er måske mest kendt for deres baggy bukser. Men Pulz Jeans er meget mere – også disse fede skinny jeans, som er blandt de mest solgte på Smartgirl.dk det forstår vi godt her på Modeogstil.dk for de er superfede.

Coated Jeans med fede mønstre fra Global Funk

Der findes mange forskellige sorte jeans, både de regulære jeans men også coated jeans hitter. Coated jeans er sorte jeans hvor overfladen er behandlet så de får et andet look en traditionelle denim jeans. Coated Jeans fås i forskellige looks, nogle får din jeans til at ligne læder jeans andre får giver dine jeans en skindende overflade. Disse Coated Jeans fra Global funk, har masser af fede detaljer og mønstre.

Super skinny jeans fra Dr. Denim

Er du på udkig efter et par sorte  jeans der virkelig fremhæver dine former, er disse coated jeans fra det svenske brand Dr. Denim helt sikkert noget for dig. Sæt dem sammen med et par hæle og en flashy top, så er du klar til at vælte byen.

Mos Mosh er tidens hotteste brand når det gælder jeans til kvinder

Er du mere til jeans med en traditionel pasform, end tight jeans, så tjek disse bukser fra brandet Mos Mosh. Mos Mosh bukserne er utrolig eftertragtet på det danske modemarked lige nu. Virksomheden er kendt for at lave rå og lækre jeans med unikke detaljer af god kvalitet. Mos Mosh går meget op i, at deres jeans og andre bukser skal sidde godt, derfor er pasformen også alfa omega for Mos Mosh

Sorte jeans med mange fede detaljer

De sidste Jeans vi skal se på, er disse jeans fra 5unit med masser af fede detaljer, som lynlåse ved føderne og ved lommerne. Et par supercoole jeans, som du kan bruge til enhver lejlighed alt efter hvilket outfit du sætter sammen med dem.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post