Billige Anna Field støvler og sko på tilbud

Billige Anna Field støvler og sko på tilbud

Det tyske mærke ved navn Anna Field har i den seneste tid fået meget opmærksomhed, og måske har du allerede fået øjnene op for det populære brand. Anna Filed laver nogle superfede støvler og støvletter, som alle har råd til.

annafield

Uanset om du er på udkig efter et par fede bikerboots, et par lange vinterstøvler, eller et par højhælede støvletter så finder du en fed model i Anna Fields kollektion. Her på Modetrends.dk har vi samlet vores favoritter, når det gælder billige og fede støvler fra Anna Field.

Nedenfor finder du vores favoritter når det gælder Anna Field støvler i 2013.

[Not a valid template]

Køb Billige Anna Field sko og støvler på tilbud

På Zalando kan du finde smarte sko og støvler fra Anna Field lige nu, som oven i købet er på tilbud. Blandt andet kan du få smarte beigefarvet sneakers, som vil være fede med både enkle nederdele eller jeans. De er sat ned til 79 kr. fra 199 kr. – du får altså 60 % rabat. Du kan også få mange andre fede og cool sneakers fra Anna Field til hverdagsbrug. Eksempelvis har designeren lavet en rigtig smart og behagelig sort læder sneakers med en hvid gummi bund. Lignende kan også fås med et skaft og et råt motiv på siden af skoen. De koster begge omkring 99 kr.

Super smarte støvlettter til billige penge

Hvis du godt kan lide at gå med støvler, der har en hæl – enten til daglig eller fest, så har Anna Field lavet nogle, som der formentligt falder i din smag. De er sat ned med 50 % og har en lækker brun læderfarve. Ved foden har de nogle små nitter og en sort hæl. På Zalando kan du også få et par høje ruskindsstøvler sat ned med 45 %. De har et spænde over foden og folder op langs benet. Hvis du er til kilehæle, har Anna Field også lavet nogle lækre enkle lysebrune støvler. Med et par stramme jeans til og et par af disse lækre støvler, kan du ikke andet end at se brand godt ud!

Køb fede bikerstøvler online

Udover fede støvler og rå sneakers, har Anna Field også designet mange smarte støvletter – både til hverdagsbrug og til mere festlige lejligheder. Eksempelvis kan du få et par støvletter med en spids snude og en tynd hæl sat ned med 52 %. Foroven er skoen pyntet med rå nitter. På Zalando kan du også få nogle fede cowboy/bikerstøvletter i en grå eller brun farve. De har en rund snude og ingen hæl, men nitterne går igen i designet, som man ser i mange af Anna Fields kollektioner.

Hvis du leder efter et nyt par unikke støvler, sneakers eller det helt tredje, som nærmest ingen andre har, men som samtidig kan fås til overskuelige priser, så er Anna Field’s sko kollektion med sikkerhed din nye favorit!

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post