Billi Bi støvler, bikerstøvler og overkneestøvler på tilbud

Billi Bi støvler, bikerstøvler og overkneestøvler på tilbud

Vinteren nærmer sig og det er tid til at finde vinterstøvlerne frem. Et af de mærker der er et must have indenfor Vinterstøvler til kvinder er Billi Bi. Igen i år laver Billi Bi nogle af de fedeste vinterstøvler til kvinder.

Billibi

Uanset om du er på udkig efter et par stilfulde lange støvler, et par fede bikerstøvler eller et et par smukke støvletter, så tjeck Billi Bis kollektion for efteråret 2014, du finder støvlerne billigst hos Zalando.

[Not a valid template]

Billi Bi støvler efterår 2014

Her på Modtrends.dk er vi især faldet for de superfede bikserstøvler fra Billi Bi. Bikerstøvlerne er også i år utroligt populære. Du kan netop nu finde disse bikerstøvler på Zalando. dk. Støvlerne har en utrolig fed pasform og et lækkert look.  Bikerstøvlerne fås også i en helt kort supercool model.Er du på udkig efter et par høje støvler, bør du tjekke  overknee støvlerne fra Billi BiEr du mere til de korte modeller så tjek de stilsikre korte Billi Bi støvletter med hæl. Her får du en støvlet som du både kan bruge på arbejdet og en tur i byen med vendinderne.

Billi Bi vinterstøvler –  Bagom brandet

Billi Bi er med rekordfart blevet et af de mest efterspurgte mærker når det gælder higfashion støvler til kvinder. Billi Bi er et pæredansk brand. Billi Bi er et af de førende skomærker i Skandinavien – og så hører det under det danske tøjfirma Fransi. BilliBis første kollektion stammer tilbage fra 1993, og firmaet har sidenhen sat en ære i at producere feminine sko og støvler af højeste kvalitet. Du ved at kvaliteten er i top eftersom at alle sko og støvler bliver produceret på fabrikker i Italien og Spanien – dvs. at intet bliver outsourcet til halvdårlige systuer i fjernøsten.

Billi Bi støvler udsalg

Billi Bi støvler er et kvalitetsprodukt, hvilket også kan aflæses i prisen. Du får ikke et par Billi Bi støvler til 399 kr. Til gengæld får du et par kvalitetsstøvler der holde ritig mange sæsoner. Alle støvler er fremstillet af de bedste og fineste materialer – det er kvalitetslæder og ægte gummi der udgør kernen i et par vinterstøvler fra Billie Bi. Du finder både billi bistøvler med foer og uden foer.  Du kan dog være  heldig at finde Billi Bi støvler på tilbud og udsalg på nettet, på Zalando har de flere modeller som er sat ned.  Du kan også vente med at gøre dine indkøb til det store januarudsalg, så vil du helt sikkert løbe ind i flere rigtig gode tilbud.

Billi Bi laver støvler til alle slags kvinder

En  kvalitet hos Billi Bi er, at de laver støvler og sko til piger og kvinder i alle aldre. Lige meget hvilken stil du er til kan du altid finde et par elegante Billie Bi støvler der matcher din indentitet og stil. Er du den kreative type, og kan du godt lide massive såler og spænder? Eller er du businessminded karrierekvinde med hang til korte nederdele og par elegante lange støvler? Eller er du ung gymnasieelev med en svaghed for lækre støvletter? Ligemeget hvad kan du finde en model fra Billi Bi, som passer til din stil og dit temperament.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post