Billige Guess tasker på tilbud og udsalg

Billige Guess tasker på tilbud og udsalg

En hver kvinde bør have en håndtaske, som er praktisk, pæn og som passer lige præcis på den enkeltes kvindes stil og smag! En håndtaske er bare et must for os kvinder – det er nærmest umuligt at være foruden, for hvor skal vi så opbevare vores mobiler, nøgler, pung, makeup, vandflaske, og hvad der ellers måtte være?

guess

Guess tasker er utrolig kendte og meget populære i Danmark. Lige nu kan du finde gode tilbud på håndtasker fra Guess, og der kan være penge at spare ved at handle online. Guess håndtasker er generelt kendt for at være meget moderigtige og af god kvalitet, men samtidig ligger prislejet så det er til at betale for de fleste piger og kvinder.

[Not a valid template]

Masser af lækre og billige Guess tasker på tilbud!

Guess har lige nu en håndtaske på tilbud til kun 979,30 kr. Den er utrolig smuk og unik og en lille smule inspireret fra det kendte brand Celine. Håndtasken er hvid med flotte gulddeltajer. Det er en perfekt gå-i-byen taske, da den ser meget eksklusiv ud, mens der samtidig er plads til det nødvendige. Den vil være god at sætte sammen med kjoler i alle regnbuens farver, da håndtaskens enkle design også gør, at den kan bæres sammen med det meste tøj! De har også lavet samme håndtaske med slangeskindsdetaljer, som er noget af det hotteste inden for moden lige nu. Begge modeller hedder Makala Hobo.

Hvis du er på udkig efter en håndtaske til mere hverdags-brug, bør du måske se nærmere på Guess Neeka Satchel håndtasken. Det er en lækker lædertaske med plads til alt, hvad du måtte have brug for at have med dig! Den er med flotte detaljer, mens den samtidig stadig har et enkelt look. Den kan passe til stort set alt slags tøj – i hvert fald hvis du vælger den i karamelfarven eller i sort. Hvis du har mod på det, kan du også vælge den i en fræk rød farve, som bestemt vil tiltrække opmærksomhed! Alle tre tasker koster 1.349 kr.

Som en af Guess andre håndtasker, der er på tilbud lige nu, kan der nævnes den smarte Tisbury E/W Satchel. Nogle vil måske mene, at den er til en lidt yngre målgruppe, fordi den er i flotte farver såsom orange/brun og blå/grøn/grå. Det kommer dog an på hvem man er, for tasken har stadig et meget klassisk design, som gør, at den kan bruges af alle. Tasken er med en hank, og den er især god, hvis du godt kan lide, at tasker, smykker osv. er det bærende i dit outfit

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post