Dixie Tasker på tilbud –  6 smukke modeller på udsalg

Dixie Tasker på tilbud – 6 smukke modeller på udsalg

Dixie er et populært mærke, som har lavet mange smarte tasker og clutches, der både passer til yngre piger og modne kvinder. Taskerne er samtidig til overskuelige priser og er alle super moderne.

dixiepng

 

Dixie taskerne forhandles i flere butikker rundt omkring i landet, men hvis du ikke kan finde et sted, som sælger din favorit Dixie taske, så kan du formentligt finde den på stypepit.dk. Lige nu finder du her masser af billige Dixie tasker på tilbud.

[Not a valid template]

Leopard, slangeskind og zebrastriber er det hotteste lige nu, og derfor vil du også kunne finde mange af Dixie’s tasker med dette print på. Eksempelvis LORNA håndtasken til 499 kr. Det er en kvadratisk taske, som er lavet i et flot og sort slangeskindslignende materiale, mens der i midten er slangeskind i grålige nuancer.

Hvis du bedst kan lide, at din taske er ensfarvet, så har Dixie lavet nogle rigtig cool og enkle shoppingbags til 999 kr. Taskerne er meget rummelige og kan fås i sorte og brune slangeskindsmaterialer. Håndtasken RIPON er lavet i samme materiale som shoppingsbaggen, men som detalje har den en rå lynlås på siden.

Dixie shopper bag med dyreprint

Hvis du er mest til leopardprint, så vil du falde pladask for shoppingsbaggen AKITA, som oven i købet er sat ned på Zalando’s hjemmeside til kun 209 kr. Er du på udkig efter en Dixie Leopard taske, er det denne model du skal have.

Billige Dixie taske med nitter

Udover dyreprint, er nitter lige nu også en af de ting, som fylder modeverdenen. Derfor har Dixie også lavet nogle super flotte håndtasker i enkle farver såsom grå og sort med nitter i bunden. Der er rigtig meget plads i tasken, og den er samtidig nem at have med sig rundt, da den har en lang hank. Alle taskerne med nitter er på tilbud lige nu på Zalando.

Fede Dixie håndtasker til hverdag og fest

Selvom Dixie normalt designer enkle og stilrene tasker i naturlige farver, så har de alligevel lavet nogle håndtasker med farver, som er den perfekte gå-i-byen-taske. Taskerne hedder Magdalena og kan fås i flere forskellige farver. De er perfekte til at pifte den sorte kjole op, og samtidig kan den rumme både mobil, pung og lidt makeup – alt hvad du har brug for til den næste bytur med veninderne!

Den sidste taske vi tager et kig på her i artiklen er modellen Deann fra Dixie. Det er en super stilet og samtidig yderst feminin håndtaske. Den er perfekt til business-kvinden og lavet i lækker kvalitet, og så koster den kun 499 kr. Den har en grå farve, og selvom de fleste kvinder foretrækker en sort taske til hverdagsbrug, kan det være rart at have noget at skifte ud med en gang imellem! Denne smukke taske vil passe perfekt til den sorte habitjakke og en hvid skjorte.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post