5 flotte og fede buksedragter på tilbud!

5 flotte og fede buksedragter på tilbud!

Er du træt af kjolen? så prøv med en buksdragt til vinteren og forårets fester. Buksedragten er netop nu mere populær en nogensinde før. Her på Modeogstil.dk har vi fundet 5 billige buksedragter på tilbud som er perfekte til vinterens og forårets fester! Lige nu får du dem faktisk til halv pris!

Klassisk buksedragt fra MbyM

Sort går aldrig af mode og sort kan sættes sammen med stot set alt. Denne buksedragt fra MbyM er cool med cool på – og du kan bruge den både til et par smukke stiletter eller et par fede sneaks, afhængtigt af hvilke fest du skal til. Buksedragten har snøre i livet så du kan stramme den lidt ind hvis du vil fremhæve dine hofter!

MByM; buksedragt gå til tilbuddetpng

Supercool buksedragt fra Esprit

Tjeck også denne ensfarvede og sexede buksedragt fra Esprit. Kan du godt lide at vise lidt skuldre er denne stroppeløse buksedragt helt idéel til festen.  Der er en fed detalje øvest på buksedragten. esprit

gå til tilbuddetpng

Enkel og stilren buksedragt fra Vila

Med denne grå buksedragt fra Vila får du en enkel og stilren buksedragt, som du kan bruge både til fest og hverdag. Er du på udkig efter en stilren buksedragt til en god pris, er denne buksedragt helt sikkert lige noget for dig.

Vila buksedragt

gå til tilbuddetpng

En billig og farverig buksedragt der signalerer PARTY!

Hvis du er vild med farver og vilde mønstre kommer du ikke uden om denne buksedragt fra Vero Moda. Med denne farverige buksedragt, er du helt sikker på at blive festens midtpunkt. Samtidig gør du også et virkelig udsalgskup, det er en meget billig buksedragt til din garderobe.

veromoda

gå til tilbuddetpng

Fed buksedragt fra Stylepit

Stylepit er et af de danske brands, der virkelig har slået sig fast på den på den europæiske modescene det sidste års tid. Vi er helt vilde med denne buksedragt fra Stylepit. Denne klassiske og elegante buksedragt er helt perfekt til forårets fester.

stylepit

gå til tilbuddetpng

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post