Vinterstøvler 2014 – Timberland støvler dame modeller

Vinterstøvler 2014 – Timberland støvler dame modeller

Timberland støvler er kvalitetsstøvler der holder sæson efter sæson samtidig med at de giver dig et råt og udtryksfuldt look. Tjeck Timberland støvler dame modelerne og bliv klædt godt på til det danske vintervejr. Støvlerne fås efterhånden i rigtig mange forskellige looks, lige fra den rå urban stil, til lange feminine støvler.

timberr

Nedenfor finder du vores favoritter når det gælder Timberland støvler. Du finder masser af gode tilbud på Spartoo.dk, klik på billederne nedenfo for at se støvlerne hos Spartoo.dk.

[Not a valid template]

Bag om Timberland – fra klassisk arbejdsfodtøj til trendy vinterstøvle

Hvis du tror Timberland er en ny opfindelse, tager du helt fejl. Virksomheden nemlig grundlagt helt tilbage i 1918 i Boston  – dengang dog under et andet navn. I 60’erne opfandt virksomheden den specielle sprøjtestøbningsteknik til at producere de vandtætte såler, som Timberland støvlerne er kendte for.

I 1973 kom gennembrudet så, da Timberland  begyndte med at producere de karrakteristiske arbejdsstøvler den såkaldte “Timberland kollektion”, som sidenhen er blevet Timberlands varemærke.  Serien af støvler blev så populær, at hele virksomheden skiftede navn efter denne kollektion. I 80erne havde støvlerne sit indtog på verdensmarkedet og i løbet af 90erne var begyndte de store amerikanske rap stjerner at gå i støvlerne. Herfra opnåede Timberland støvlerne hurtigt Ikon status.

Timberland støvler dame – den feminine vinterstøvle fra Timberland

Men selvom Timberland støvlen mest er blevet berømt for sit rå og maskuline design, som har prydet adskillige rapstjerner igennem tiden, er det nu kvindernes tur til at gå i de fede støvler fra TImberland. TImberland har nemlig nu lanceret feminine Timberland støvler med langt skaft og snørrebånd. Støvlerne fås i flere farver men har bevaret det karakteristiske rå Timberland look.

De forskellige damemodeller fra Timberland støvler

Der er efterhånden rigitg mange Timberland modeller at vælge imellem. Her tager vi et kig på nogle af de mest populære modeller.

Når det gælder de lange støvler, er det nok støvlen  serien Premium der er den mest berømte. Det er en meget karrakteristisk og super smart knælang snørrestøvle . Den honningfarvede overdel i læder, giver den et meget moderigtigt look. Mange forbinder netop denne farve med Timberland støvlerne, men modellen den fås også i andre farver.

Er du mere til et par lange støvler uden snørrebånd e modellen Ek Savin Hill Tall Boot et supergodt valg. Her får du et par supersmart læderstøvler. Overdelen er i sort læder og foret og indersålen er i syntetisk materiale og ydersålen i gummi.

Er du mere til en kortere støvletter, er modellen Authentics Teddy rigtig fed, det er nok denne model, som de fleste forbiunder med Timberland støvler, da de minder rigtig meget om den klassiske timberland model. Det er et par virkelig slidstærke og behagelige støvletter i casual stil, der holder år efter år.

Er du mere til feminine støvletter, så tjeck modellen EK Amiston, det er en meget utraditionel timberland støvlet med kilehæl, der kombinerer det rå og mskuline med en det femine.

Kvaliteten er i top!

Uanset hvilken type sko eller støvler du vælger fra Timberland, så er du sikker på at have en støvle der holder år efter år. Du er herudover sikret et lækkert, ergonomisk design i robuste kvalitetsmaterialer. Timberland sko og støvler er både vandtætte, varmeregulerende, kulderesistente og stødabsorberende. Du finder næppe noget fodtøj der er mere behageligt at gå i.

Billige Timberlandstøvler på tilbud?

Timberland støvlerne er ikke billige, men hvis du handler online kan du spare mange penge, i forhold til de almindelige fysiske butikker. De bedste priser vi har findet online, er på nettets største skobutik Spartoo.dk, her er rigtig mange af modellerne sat ned med 20%, så hvis du vil gøre et udsalgskup, så tjek spartoo.dk

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post