Ole Henriksen produkter på tilbud – 3 hudplejeprodukter du ikke kan leve uden!

Ole Henriksen produkter på tilbud – 3 hudplejeprodukter du ikke kan leve uden!

Ole Henriksen – cremekongen af Danmark, som han også tidligere er blevet kaldt – har lavet en lang række lækre produkter til både hud, hår og krop. Det er alt lige fra hårkure til skrubbecreme.Ole Henriksens produkter ligger ofte i den dyrere prisklasse, men vi fandt 3 rigtig gode tilbud på Ole Henriksen produkter som du med garanti ikke kan sige nej til.

oh

Ole henriksen Herbal Day Creme SPF på tilbud

Ole henriksen Herbal Day Creme SPF fåe på tilbud til  kun 320 kr netop nu. Denne Ole Henriksen ansigtscreme passer til de fleste hudtyper. Det er en utrolig nærende creme, som både går ind og fugter så huden kommer til at se sund ud. I Herbal Day Creme er der også solfaktor 15 i, som beskytter huden mod solen.

Flere hudeksperter anbefaler, at der er solcreme i din dagcreme, da det er vigtigt at beskytte huden mod udefrakommende faktorer. Måske er det derfor Ole Henriksen’s hud ser ung og spændstig ud, selvom han har rindet de 60 for længst. Hvis du køber en Herbal Day Creme, så er det eneste du skal gøre, at smøre  Ole Henriksen dagcremen i ansigtet, efter du har været i bad om morgen, så er du klar til en “fabulous” dag.

ole_henriksen_herbal_day_creme_stor

gå til tilbuddetpng

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster til halv pris

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster, er et Serum, der fremmer kollagenproduktionen og modvirker rynker og ældning. Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster er en ansigtsserum som du kan bruge hver dag hvis du vil undgår rynker, du vil få et dagligt vitamintilskud til dit ansigt – som ikke bare udglatter dine rynker de forebygger også, at der kommer nye.  Ole Henriksen Truth Serum er af denne grund, også et af de mest solgte Ple henriksen produkter. Netop nu kan du få Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster til kun 349  kr., det tilbud er simpelthen for godt til at sige nej til.

ole_henriksen_truth_serum_collagen_booster_stor

gå til tilbuddetpng

Ole Henriksens Firm Action ansigtsmaske på tilbud

Hvis du mangler en lækker ansigtsmaske, er Ole Henriksens Firm Action det helt rigtige valg. Den er sat ned til 250 kr. fra 315 kr. netop nu. Ansigtsmasken har en opstrammende effekt på hudeog den er meget fugtgivende for huden, og derfor kommer dit ansigt også til at syne frisk, blødt og glat igen. Hvis du har et problem med porer, så går masken også ind og mindsker antallet af dem. Det eneste, som du skal gøre er at bruge masken 2-3 gange om ugen efter du har været i bad og så lade den sidde i 10 minutter  – så får du en stram og spænstig hud.

ole_henriksen_firm_action_mask_stor

gå til tilbuddetpng

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter, som du skal anvende fra Ole Henriksen, så er der mange starter kits fra brandet, så du kan prøve dig lidt frem, før du finder ud af, hvad din favorit serie er. Eksempelvis kan du få Art Anti age, som indeholder 6 små cremer, der alle har en antiagening effekt på din hud. På samme måde kan du også få en pakke med tre af Ole Henriksens mest populære produkter – også kaldet 3 Little Wonders Kit. 3 Little Wonders kit får du til 499 kr. 3 little wonders er også en perfekt julegave idé!

ole_henriksen_3_little_wonders_kit_stor

gå til tilbuddetpng

Der er masser af andre produkter at finde på hjemmesiden fra Danmarks skønhedsekspert Ole Henriksen, og oven i købet er der også mange penge at spare, så hvis du er Ole Henriksen-fan, så bør du slå til nu.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post