De bedste billige hårkure – den store guide!

De bedste billige hårkure – den store guide!

Du kender det helt sikkert, du er kommet til at bruge glattejernet og føntørren lidt for meget. Samtidig har du måske brugt føntøren og glattejernet lige rigeligt. Dit hår er derfor kommet til t se rigtig træls ud. Man kan nærmest gå helt i panik over situationen.

Find alle tilbudene på hårkure her→

Heldigvis kan en god hårkur hjælpe dig til at give dit hår liv igen og hårkure behøver ikke at være dyre ofte er de billige hårkure faktisk bedre end de dyre, det har flere tests af hårkure vist. Her guider vi dig gennem de bedste billige hårkure, der passer til enhver hårtype.

Billig Fudge hårkur til skadet hår

Er dit hår tørt, skadet eller glansløst, så trænger det sikkert til en hårkur som Fudge 1 shot+. Prøv denne lækre spray som effektivt styrker og genopbygger dit hår indefra.

Denne hårkur kan bruges i både vådt og tørt hår og skal ikke skylles ud. En super nem måde at forkæle dit hår på. Fudge 1 shot+ har en skøn duft af kokos og ananas.fudge_1_shot+_stor

Køb den her→

Schwarzkopf hårkur til farvet hår

Denne hårkur fra Schwarzkopf er til dig med farvet eller afbleget hår.

BC Color Save Treatment er en velduftende og plejende hårkur. Den bevarer farven og genopbygger hår der er skadet som følge af afblegning eller farvning. Samtidig gør den håret blødt og let at rede ud.

Vi anbefaler denne hårkur fra Schwarzkopf til intensiv pleje af dit farvede eller afblegede hår.

bc_color_save_treatment_ny_stor

Køb den her→

Schwarzkopf hårkur til ødelagt hår

Denne hårkur fra Schwarzkopf er til dig med ødelagt, afbleget eller porøst hår.

BC Repair Rescue Treatment er en velduftende og intensiv hårkur der reparerer ødelagt hår indefra, fx hvis det er skadet som følge af kemiske eller mekaniske behandlinger.

Brug BC Repair Rescue Treatment 1-2 gange ugentligt, og oplev hvilken forskel den gør for dit hår.

bc_bonacure_repair_rescue_treatment_nydesign_stor

Køb den her→

Sebastian hårkur med styling effekt

Sebastian Potion 9 er en helt fantastisk leave-in hårkur, bestående af en unik sammensætning af plejende olier og ekstrakter.

Fordel denne blødgørende og velduftende hårkur i fugtigt eller tørt hår, den skal ikke skylles ud.

Sebastian Potion 9  er en skøn hårkur med styling-effekt som kan bruges til alle hårtyper, og som er både nem og hurtig at anvende.

sebastian_flow_potion_9_150_stor

Køb den her→

Sebastian hårkur til tyndt hår

Sebastian Potion 9 Lite er en fantastisk leave-in hårkur som er særligt velegnet til helt tyndt hår. En plejende hårkur som består af en unik sammensætning af 9 botaniske ingredienser der nærer og genopbygger tørt og ødelagt hår.

Sebastian Potion 9 Lite kan fordeles i fugtigt eller tørt og skal ikke skylles ud da den har en let styling-effekt. Super nemt og effektivt på samme tid.

sebastian_flow_potion_9_lite_stor

Køb den her→

Dualsenses hårkur til kraftigt og tørt hår

Er dit hår kraftigt eller kruset og samtidig tørt, skadet eller porøst, så skal du bruge denne fantastiske hårkur fra Goldwell.

Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment er en plejende og genopbyggende hårkur med en behagelig duft af vanilje og citrusfrugten bergamotte.

Som navnet antyder, skal denne effektive hårkur kun virke i 60 sekunder inden den skylles ud.

dualsenses_rich_repair_60sec_treatment_stor

Køb den her→

Dualsenses hårkur til tyndt hår

Hvis du har fint hår som har brug for ekstra pleje og næring, så skal du bruge denne fantastiske hårkur fra Goldwell.

Dualsenses Ultra Volume 60sec Gel-Treatment har en frisk duft af mango, vandmelon og bambusvand.

Som navnet antyder, skal denne plejende og fyldegivende hårkur kun virke i 60 sekunder inden den skylles ud.

dualsenses_ultra_volume_60sec_gel-treatment_stor

Køb den her→

Wella hårkur til udtørret hår

Superlækker hårkur fra Wella, som du kan forkæl dit hår med. Det er en meget fugtgivende hårkur. Alt hår kan blive tørt pga. indre eller ydre påvirkninger, og derfor har Wella udviklet en effektiv og plejende hårmaske til udtørret hår, uanset hårtype.

SP Hydrate Mask er en hårkur som bringer fugten tilbage i dit hår så det igen bliver glansfuldt, blødt og smidigt. Lad hårkuren virke i 5-10 min inden du skyller den ud.

wella_sp_hydrate_mask_stor

Køb den her→

Wella hårkur til fint og tyndt hår

Hvis du har fint hår, ønsker du sikkert også mere fylde. Derfor har Wella udviklet en hårkur som ikke alene plejer og styrker dit fine hår, men også skaber en let volumen. Forkæl derfor dit hår med denne fyldegivende hårmaske fra Wella.

SP Volumize Mask er en hårkur specielt udviklet til fint hår der har brug for pleje og ekstra volumen. Lad hårkuren virke i 5-10 min inden den skylles ud.

wella_sp_volumize_mask_stor

Køb den her→

Wella hårkur til sensitiv hårbund

Er din hovedbund sart og sensitiv med kløe og irritation, så er SP Balance Scalp Mask fra Wella den helt rigtige hårkur.

Her har du en hårkur som virker beroligende på sart hud, og som samtidig styrker hudens egen beskyttelsesbarriere.

SP Balance Scalp Mask er en hårkur uden farvestoffer og med en hudvenlig PH-værdi. Den skal virke i 5-10 min inden den skylles ud.

wella_sp_clear_scalp_mask_stor

Køb den her→

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post