Redken shampoo på tilbud – køb billige Redken prdukter online

Redken shampoo på tilbud – køb billige Redken prdukter online

Vil du gerne finde lækker Redken shampoo på tilbud? I 1960 blev haircare produktserien Redken grundlagt og for første gang lanceret. Idémageren og inspirationen bag det hele kom for den daværende amerikanske skuespillerinde Paula Kent, som udover sit fantastiske skuespil, specielt var kendt for hendes nursen om hendes hår, som skulle sidde perfekt.

redken

Redken er siden 1960 vokset og er i dag leverandør af shampoo og andre hårplejeprodukter til over 50 lande i verden.

Redken er i dag blandt det mest solgte hårpleje produkter herhjemme og det er ikke uden grund. Her kan du læse hvorfor Redken produkterne er et rigtig godt valg hvis du holder af smukt hår.

Hvis du har en sart hovedbund,  skal du gå efter Redken All Soft. Alle Soft shampoen renser som s hår og hovedbund, samtidig med at den blødgører og forebygger porøsitet og tørhed. Shampooen medvirker samtidig til at genopbygge fugtigheden i håret ved hjælp af arganolie.  Netop nu kan du købe Redken All Soft shampoen på tilbud.

all-soft-shampoo

gå til tilbuddetpng

Lider du af tørt og skadet hår, er det Redken Extreme du skal gå efter. Extreme yder maksimal beskyttelse og intens pleje til skadet hår. Shampooen indeholder “Interlock Protein Network”,  Det betyder, at proteinder trænger dybt ind i håret og styrker hårets kerne indefra. Alle Redken extreme produkterne fås netop nu på tilbud til en rigtig god pris.

extreme-shampoo

gå til tilbuddetpng

Har du problemer med tørt og kraftigt hår, er det Redken real control du skal vælge. Shampoon indeholder sheabutter, som går ind om behandler det tørre hår og efterlader det mere glansfuldt og medgørligt.

real-control-shampoo

gå til tilbuddetpng

Døjer du med slidt og skadet hår, er det Diamond oil shampoo der passer til dig. Denne shampoo plejer og styrker håret med en sammensætning af koriander-, dodder- og abrikosolie. Det er en effektiv shampoo som nænsomt renser og genopbygger dit hår.

rdiamond-oil-shampoo

gå til tilbuddetpng

Hvordan adskiller Redkens produkter sig fra andre hårprodukter?

Redken produkterne bygger på elementer som mode, videnskab og inspiration. Redken shampoo har specielt fokus på folk med behov for skånsomme plejemidler til håret og alle produkterne er naturlige.

→ Mode

For at tage fat i de tre nøgleord, som der blev nævnt før, så kan Redken prale med at være modeskaber, da Redken shampoo og andre hårplejeprodukter bliver brugt i kulisserne bag catwalken i bl.a. London, Paris, New York og Milano. Derudover har firmaet sendt et hold af deres egne kunstnere afsted til disse store fahsion-centraler for at skabe looket for de mest prestigefyldte designere i branchen. Derudover har Redken stiftet partnerskab med Guido, Tracey Cunningham og American Salon Magazine.

→ Videnskab

Inden for videnskaben var Redken de første til at anvende proteiner og fugt til i høj grad at forbedre svækket og især lysfølsomt hår, som genvandt sin glans og styrke med produkter som Redken shampoo. Gennem årene har Redken åbnet et væld af muligheder inden for hårfarvning, genopbygning af skadet hår og pleje af følsomt hår. Teknologien der bruges i Redken shampoo og hårplejeprodukter er baseret på viden om protein som er det håret er bygget af, og alle produkterne skal have en pH-værdi tilsvarende hårets og hudens naturlige pH-værdig, som ligger mellem 4,5 og 5,5.

→ Inspiration

Med viden kommer ansvar, og det ansvar tager Redken på sig, og sørger for at uddanne saloner og fagfolk professionelt, så det bliver udstyret med arbejdsværktøjer som kan hjælpe dem i uddannelsen inden for business, design og farve, personlig udvikling og velstandsopbygning. Inspiration og nytænkning skal hele tiden udvikle sig, og i samarbejde med et stort udvalg af branchens kreative platforme og prisbelønnede kunstnere så er der rige muligheder for at forbedre færdigheder af en hver salon.

Redken shampoo og haircare produkter er fremstillet på baggrund af viden om hvad din krop og dit hår kan tåle og har fokus på hår med særlige behov. Et af Redken-principperne lyder i øvrigt: Alle produkter skal anbefales af uafhængige og certificerede kosmetologer fra professionelle saloner. Det sikrer dig at Redken shampoo og hårplejeprodukter fortsat bliver lavet under ansvar og på baggrund af testet viden.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post