Fede sko og sandaler fra Jeffrey Campbell – must have!

Fede sko og sandaler fra Jeffrey Campbell – must have!

Leder du efter Fede sko og sandaler fra Jeffrey Campbell på tilbud? Det verdenskendte brand Jeffrey Campbell har designet mange lækre sandaler og sko, som især tiltaler de skandinaviske modebevidste kvinder. Generelt bærer designet bræg af vintage kombineret med det, som er på catwalken lige nu og her. Samtidig skal det være sko, som også husmoderen kan anvende i en hektisk hverdag, og den studerende på SU kan få råd til!

jeffrey campell

Hvis du er på udkig efter et flot par åbne stilletter her til sommer, så har Jeffrey Cambell lavet en model, som hedder FOXY – det er højeste mode lige nu. Den har en høj og solid hæl, og plateau foran med en rund snude. Stiletten er lavet i sort læder, mens ydersålen dog er i sort gummi. Det er en fed og enkel gå-i-byen-sko, som kan bruges til alle outfits! Du kan også få en model, hvor hælen samt plateauen er i træ. Modellen FOXY koster 995 kr.

ScreenHunter_1569 Dec. 07 16.26

Nitter er og bliver et hit! Jeffrey Campbell har lavet en super lækker ankelstøvle i læder. Den hedder CAP STUDS og står til 1.695 kr. Den har en rund snude og hæl af træ, mens nitterne på skoen giver nogle fede detaljer. Denne sko er perfekt til hverdagsbrug og tiltaler mange forskellige aldersgrupper.

ScreenHunter_1570 Dec. 07 16.29

Hvis du bare er en lille smule modeinteresseret, har du med garanti set Isabel Marant’s overdrevet seje sandaler med træbund og nitter formet som blomster. Prisen på Isabel Marant’s design er bestemt ikke noget, som pigen på SU får råd til inden for den nærmeste fremtid, og derfor har Jeffrey Campbell også lavet et suverænt alternativ, og det bedste ved det hele er, at disse sandaler kun koster 1.395 kr.  De har også en flot træbund og træhæl, mens remmen ved tæerne er pyntet med nitter. Derudover er der nitter rundt om ankelremmene, mens der på skoen også er de velkendte Isabel Marant lignende nitte-blomster. Sandalen er lavet i ægte sort læder og har en lynlås bag på hælen. Hvis du er mere til farven hvid, har virksomheden lavet en model magen til ovenstående beskrevet.

jeffrey campell

ScreenHunter_1573 Dec. 07 16.32

Er du på udkig efter et par sko med hæl, som du både kan bruge til hverdag og fest? Så er Jeffrey Campbell’s RUM-HRNS ankelboots måske noget for dig. De har en tyk og solid sort hæl lavet i træ og en rund snude. Det gør også, at det er et par sko, som du kan have på hele dagen igennem og natten med. På siden af skoen er der et flot rundt spænde med små nitter på. Dette par ankelboots er lavet i læder. Som mange af Jeffrey Campbell’s andre design, er denne sko også super moderigtig, cool og rå.

Find Jeffrey Campbell sko og sandaler her!

Ønsker du at finde Jeffrey Campbell sko og sandaler på tilbud til nogle fornuftige priser, så kan denne side bestemt være værd at sørge for at gå ind for at kigge nærmere på. Her kan du finde de populære sko og sandaler i et væld af varianter!

jeffrey campell

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post