Mosh Mos bukser

Mos Mosh bukser er et populært valg blandt mange danske kvinder – og hvis du er på jagt efter flotte og stilfulde bukser fra producenten, så kan du her finde inspiration til dit køb.

FIND FLOTTE MOS MOSH BUKSER BILLIGT HER>

Bukser fra brandet Mos Mosh er utrolig eftertragtet på det danske modemarked lige nu. Virksomheden er kendt for at lave rå og lækre jeans med unikke detaljer af god kvalitet. Mos Mosh går meget op i, at deres jeans og andre bukser skal sidde godt på kvinden, og derfor er pasformen også alfa omega for virksomheden. Den første kollektion blev lanceret i 2010, og sidenhen har bukserne vundet mange kvinders hjerter i hele Skandinavien.

Prisen på et par jeans fra Mos Mosh ligger på omkring 1000 kr. Typisk for dem alle er, at de har en perfekt pasform, men derudover er mange af bukserne også lavet i lækker blød kvalitet med lidt slid, som gør, at bukserne både er rå, men også kan sammensættes med alt slags tøj. Nogle af deres jeans har også fede detaljer, som eksempelvis lynlås ved lommerne eller lommer bag på med knapper.

Hvis du er på udkig efter de perfekte shorts her til sommer, bør du bestemt tage et kig på Mos Mosh kollektion. De har lavet shorts af lækker kvalitet, og især er deres shorts med nittedetaljer foran populære. De har både lommer for og bag og kan fås i flere forskellige farver. Hvis du er mere til et par 3/4 bukser, som både er gode til sensommeren og efteråret kan disse fås i farven armygrøn. De har ligesom shortsene også nittedetaljer og lommer.

Mos Mosh har også lavet mange leggings, som nemt kan bruges som et alternativ til jeans. Bukserne LOPEZ er sorte slims leggings, som har et råt læderlook. De lukkes i siden med en lynlås, og de er perfekte til efteråret sat sammen med skjorter eller enkle rå t-shirts.

Mos Mosh bukser er for alle typer af kvinder – om du er teenager, mor eller business-woman, så er der et par Mos Mosh bukser for en hver smag!

FIND FLOTTE MOS MOSH BUKSER BILLIGT HER>

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post