Unikt garn fra Sandnes

Unikt garn fra Sandnes

Det helt unikke garn fra sandnes er af særlig stor kvalitet, hvilket bekræftes ved, at virksomheden er nordens største spinderi- og garnproducent. Hos Uldfisken.dk kan du både finde garn, hæfter og strikkekits med opskrifter, så du let kan finde inspiration samt garn til dit næste strikkeprojekt.

Kvalitetsgarn med muligheder

Vil du strikke en varm cardigan, sweater, vanter eller hue til vinterens kolde dage, eller tyndere strik til sommerens køligere aftener, kan du fra sandnes finde inspiration i forskellige hæfter. Du kan få hæfter, der henvender sig til baby/barn, dame og herrer, og hvis du har mod på at strikke tilbehør og interiør til hjemmet, er der også et hæfte hertil. Flere af hæfterne kan købes, hvis du bestiller garn i samme omgang, men hvis du i stedet vælger brandets strikkekits, får du både opskrift og garn med i købet, hvor du selv kan vælge farve og størrelse. Er du til det neutrale, kan du blandt andet få garnet i hvid, natur, lys grå eller muldvarp, men er du mere til det farverige, er der eksempelvis rød, orange, pink og limegrøn at vælge mellem. De forskellige opskrifter, strik og garn gør det muligt, at du selv kan vælge, om din strik skal være ensfarvet eller kombineres med flere farver.

Rene råvarer og fibre

Sandnes’ høje kvalitet afspejles blandt andet i garnet, der består af rene råvarer og fibre. Garnet fås blandt andet i mærker som Alpakka, Merinould, Lun Uld og Fritidsgarn, så du kan finde garn, der er tilpasset årstiderne. Med garn og opskrifter fra sandness får du altså garn i høj kvalitet og stor inspiration, så du hurtigt kan påbegynde dit næste strikkeprojekt.

Share This Post