3 ting der bør huskes til konfirmationen

3 ting der bør huskes til konfirmationen

Sæsonen er over os, for de fleste familier med en teenager i den rette alder er der et ritual man skal igennem, og meget der skal huskes ved den lejlighed, spørgsmålet er om man har husket det hele.
De fleste familier holder en fest på den store dag, og om der er smag for at holde det ude eller hjemme, så er der nogle ting man skal huske undervejs.
De nedenstående 3 emner er noget der bør huskes, men som ikke alle tager sig af.

En bordplan

En af de problemstillinger der kan give hovedbrud, er bordplanen, for hvem skal med – og hvor skal de sidde?

En populær løsning er T-bordet, med et højbord hvorfra der stikker et bord ud, og med de mest vigtige gæster ved højbordet, men det er også set med en cirkel-anretning af bordene, hvor folk sidder i en ring, men med de vigtigste gæster lige omkring hovedpersonen.

En tak efter festen

Efter en god konfirmation er det god stil at sætte sig ned og skrive takkekort til dem der var med, desværre er det nemt noget der bliver glemt, for festen er jo holdt – men overvej lige en ekstra gang om det ikke er en rigtig god idé at glæde moster Anna med en tak for deltagelsen.

Ekstra service for gæsterne

Allerede undervejs fra kirken kan der være folk der kan have behov for transport til festen, eller folk der har brug for hjælp med samkørsel, når festen så er slut, så kan det være en rigtig god idé at have tænkt ind at flere af gæsterne muligvis kommer langvejs fra, og derfor enten skal køre hjem eller have mulighed for overnatning, hvor man ikke nødvendigvis behøver betale for det som arrangør, men i hvert fald have tænkt transport og overnatning ind i planen.

Share This Post