At shoppe tøj til din baby når budgettet er stramt

At shoppe tøj til din baby når budgettet er stramt

Det er dyrt at have småbørn. Især når det kommer til tøj, kan det være en udfordring, da børnene hurtigt vokser ud af deres tøj, og det er derfor nødvendigt at købe nyt med jævne mellemrum. 
Har du en helt lille ny, vil du sandsynligvis også opleve, at babytøj bliver storforbrugt. Flere gange dagligt må de fleste babyer have skiftet tøj, da deres behov for beklædning ændrer sig alt efter om de sover, spiser eller måske er med på tur udenfor. Herudover kommer de uundgåelige pletter fra mad, gylp og hvad der er værre, der kan ødelægge ethvert babyoutfit og som efterfølgende må vaskes grundigt eller smides ud. 

Besparelsestips til smart babytøj 

Det kan af ovenstående grunde være en fordel at købe babytøj, som ikke ruinerer dig. Ønsker du alligevel at dit barn skal se præsentabel ud, er der ting du kan gøre:

  • Køb billige bodystockings til din babyog brug disse som basis. Varier din babys påklædning fra dag til dag ved at tilføje forskellige underdele, strømper og overtrøjer, når der ikke er fare for pletter. Herved er det kun bodystockingen der risikerer at blive ofret, og disse er overkommelige at erstatte. 
  • Benyt pakketilbud til at købe basistøj som bodystockings, t-shirts, strømper mm. Kvantitet betyder ikke nødvendigvis mangel på kvalitet, men det kan betyde, at basisvarerne er kedelige af udseende. Brug ovenstående tip til at tilføje lidt ekstra til din babys outfit.
  • Har du øjnene på et bestemt stykke tøj, som du gerne vil kunne iklæde din baby, kan du ønske dig dette til enten din eller dit barns fødselsdag. Få de smarteste og dyreste stykker tøj i gave, så du kan bruge dine egne penge på de billige nødvendigheder. Du kan også ønske dig basistøj i større størrelser, så du sparer disse omkostninger i fremtiden. 

Share This Post