Tre stærke trends til boligen i 2019

Tre stærke trends til boligen i 2019

Med et modebillede, der konstant er i forandring, så følger boligtrends og indretning også med på denne front. Der sker nemlig meget inden for interiør og indretning, også selvom vi har flere af sidste års trends, der lever videre i 2019. Men det kan være svært at vurdere, hvilke trends der skal følges, hvilke man skal lade ligge, og hvilke møbler man bør holde i den helt klassiske og kedelige stil for så at friske dem op på anden vis. Du har sikkert prøvet at købe en af sæsonens største trends, der efter nogle måneder allerede er ude af billedet igen, men med denne artikel kan du mindske fejlkøb og ramme plet lidt oftere.

Lad sofaen blive

Sofaen er kernen i en god stue, hvor der ofte skal være plads til at smide benene op og nyde en god film. Inden for de seneste år har der været flere forskellige trends, når det kommer til forskellige sofaer. Det kan være størrelse, farve og især materiale, som kommer på prøve i de danske hjem, og her er det med at være lidt varsom. Vi så i 2018 den store velourtrend, der hittede hos alle de store møbelkoncerner, men i dag står mange tilbage med en sofa, som kan virke kedelig og lidt for original i hjemmet. Derfor er sofaen en af de trends, som kan være farlige at følge. Vil du sikre dig en sofa, der kan holde i mange år, så gå efter de mere almindelige af slagsen. Det kan være i de grålige eller mørke nuancer, og så skal den stå skarpt og enkelt. I stedet for kan du bruge puder og tæpper til at gøre den mere spændende at se på.

Kunst på væggene

Når det kommer til væggenes udsmykning, så er der også noget her, som kan være på spil. For ofte er der mange trends inden for plakater og forskellige måder at hænge billeder på, og du kan somme tider komme i klemme her. Sørg for ikke at købe de plakater, der får mest opmærksomhed, men i stedet nogle, som du finder forskellige steder, og som du ikke har set hjemme hos andre før. På den måde kan du undgå at blive træt af dine billeder, fordi din nabo har de samme. Brug også lidt ekstra penge på unikke plakater eller billeder, for du skal trods alt kigge på dem hver dag.

Farver

En trend, du nemt kan hoppe med på, er de gode farvetrends, der i år læner sig meget op ad sidste års farvevalg med de mere støvede nuancer. I år kommer især jordfarverne tilbage, men også pastelfarverne med et støvet twist. Grib penslen og gå i gang med at male væggene, for denne trend er både nem, opfriskende og så kan du hurtigt male det over igen. Køb tekstiler i samme nuancer, og lad dem pynte i din grå sofa, som skal have lidt farve, der passer til tidens trends. Du kan nemt skifte farverne ud igen, uden det behøver koste dig en formue.

Billede: https://pixabay.com/da/mur-værelse-interiør-design-møbler-1850095/

Share This Post